Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U REKORDNOM ROKU
Povratak na članak

Za 200 zaraženih HV podiže šatore u KB-u Dubrava, bit će spremni u subotu

Naselje se sastoji od 11 šatora s odvojenom klimatizacijom, opskrbom zrakom, dizelskim agregatima, kuhinjom i sanitarnom infrastrukturom

Komentari 5

ŠE
Švecki epidemiolog dr.Pedersen
18:45 19.03.2020.

Ako sam dobro shvatio, stožer je odredio KB Dubrava kao glavni centar za oboljele, odmah su iz bolnice izbacili sve druge pacijente, da bi se kasnije saznalo da u toj bolnici ne radi ventilacija, odnosno da se potencijalno inficirani zrak nekontrolirano širi po cijeloj bolnici. Ovo je istina, to je točno takva vijest, nije šala, nije greška, to je hrvatsko zdravstvo, to je državna uprava, to je sustav koji se brine o nama?

VL
AE
a e
22:57 19.03.2020.

Meže....

VL
BA
Barbasmora
18:59 19.03.2020.

Ce bit satori nalik izbjeglickog logora ili kampa 5*

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.