Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njih 47 posto
Povratak na članak

Evo koja će zanimanja nestati za 20 godina!

Šanse imaju IT stručnjaci, medicinari, majstori...

Komentari 11

OB
Objektivno...
22:46 17.01.2014.

Hoće li nestati zanimanje tipa "drkadžija"? Tom prilikom mislim na sve političare

VL
DU
Deleted user
08:07 18.01.2014.

Na žalost, bojim da se da za 20 godina neće nestati hrvatski tip političara.

VL
VI
Vito
08:17 18.01.2014.

Evo koja će zanimanja nestati za 20 godina! ____________________________ Jeste li dobro pročitali članak? ___________________ Pročitao sam ga dva puta i nisam niggdje pronašao popis zanimanja koja će nestati. ____________ Da, piše da će nestati poštari, čuvari, vojska i sličnoo _______________ Može li mi netko objasniti kakvo je to zanimanje "slično", gdje se uči, u kojoj osnovnoj, srednjoj škli ili fakultetu? ____________ Jedina lista zanimanja koja je dostupna uz ovaj članak je lista traženih, a ne nestalih zanimanja. _______________ Potpuno dezinfomirajući naslov.

VL
Avatar sanja_meyer
sanja_meyer
09:37 18.01.2014.

Ne razumijem sto nam je pisac ili u ovom slucaju novinarka htijela reci.Nista konkretno,prije bih rekla nabadanja u smislu mozda ili pretpostavlja se ali konkretna zanimanja nisu bas izlistana.Ako tako nastavi pisati i novinarstvo ce zavrsiti na toj listi.

VL
Avatar Bell940
Bell940
11:22 18.01.2014.

kak je krenulo nebu u Hrvatskoj nebu ni trebalo zanimanja tj radnika

VL
CA
campa
12:56 18.01.2014.

Mislim da bi trebalo nestati i zanimanje političar.Poštenije bi bilo da na mjestu dođu ljudi ditektno predlagani od interesnih lobija.Tako bi se uštedjelo na plačama a novac bi se usmjerio na školstvo i zdravstvenu zaštitu.

VL
DH
dalibor.hren
12:05 18.01.2014.

Hoće li nestati premijera, ministara i ostale stoke krupnog zuba? (barem naših)

VL
Avatar patkovic
patkovic
12:34 18.01.2014.

trebala bi država određivat po potrebama i škole i određivat djeci zanimanja nakon osnovne a kad završe svakom dati neki minimalac kao konstantu a dodatke si dodatnim radom zarađivati povremenim zapošljavanjem itd , to bi moglo ako bi se plaća bogatih ograničila

VL
Avatar airbizz
airbizz
21:08 18.01.2014.

ukoliko dođe do prestanka korištenja nafte(nadam se da hoće) nestat će potreba za avio prijevozom uopće.koristila bi se struja iz obnovljivih izvora,robotika zamjenjuje većinu ljudi.samim tim bi se urušio dosadašnji monetarni sustav,a gdje nema novca nema potrebe za zanimanja koja upravljaju tim novcem.(bankari,političari).a gdje nema novca nema ni ratova.

VL
DU
Deleted user
16:04 18.01.2014.

Pitam se hoće li za 20 godina nestati glupih i neukih novinarskih i uredničkih neznalica.

VL
VI
Vito
08:28 18.01.2014.

Ovaj članak treba dobro spremiti i pokazati takvoj novinarki pa ju pitati tko joj je dao diplomu novinarstva. ______________________ Tko ju je uvjerio da za dvadeset (20) godina neće biti vojske, nadzornika, poštara ________________ Ili joj platiti put do USA i pustiti ju u područje Mississippi rijeke, unutrašnjsti Illinoisa, Kentuckya, Montane pa ju nakon mjesec dana u tim krajevima "pitati za zdravlje" ______________ Ako USA redatelji filmova sami prikazuju kakvi su im stanovnici na tim područjima i kako će njih za dvadeset godina "civilizirati", onda je stvarno u "pravu" ________ Sva sreća što smo mi sve dalje od "njezine" "civilizacije" ______________ No, na žalost, naša "civilizacija" je bliža "civilizaciji" srednjeg dijela USA, tako da će njihovi redatelji filmova slobodno dolaziti u ove krajeve i snimati nove vrzije filmova tipa "Oslobađanje"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.