Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teslin centar

Za 154. Teslin rođendan u subotu besplatan ulaz u Teslin centar

tesla
Marko Čuljat(PIXSELL
08.07.2010.
u 14:42

U 11 sati održat će se promocija slikovnice o Nikoli Tesli čija je autorica Sani Sardelić, kustosica Muzeja u Korčuli, a ilustracije su radili mali Smiljančani.

SMILJAN – Memorijalni centar Nikole Tesle u subotu će skromno obilježiti 154. rođendan znanstvenika Nikole Tesle. Dobra je vijest da će toga dana svi posjetitelji imati besplatan ulaz.

Osim toga, u 11 sati bit će promocija slikovnice o Nikoli Tesli čija je autorica Sani Sardelić, kustosica Muzeja u Korčuli, a ilustracije su radili mali Smiljančani.

Navečer u 19 sati održat će se gitarski koncert Tvrtka Sarića, a zatim u 20 sati kazališna predstava Radio Tesla. Tekst je napisao Filip Šovagović, redatelj je Mario Kovač, a predstavu izvode članovi Kazališta Tvornica lutaka iz Zagreba.

 

Komentara 4

Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
17:18 08.07.2010.

svi smo mi Tesla.

IV
Ivan1970
15:45 08.07.2010.

Sto god da je Nikola bio, Srbin ili Hrvat ili oboje jedno je sigurno! Bio je i ostao najveci um svih vremena!

LU
lužnjak
18:10 08.07.2010.

Vječna slava i hvala, najprije našem, ali i čitavog svijeta geniju, sa ličkog kamenjara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije