Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prihvaćen konačni prijedlog Zakona o jamstvenom fondu za gospodarski oporavak i razvitak
Povratak na članak

Ž. Antunović: Fond za spas gospodarstva je kao običan andol

- Ovaj zahvat Vlade nije Andol, makar mislim da je to izuzetni tisućljetni lijek acetilsalicilna kiselina koja često rješava i velike probleme. Ovo je kvalitetan zahvat koji će poboljšati našu ekonomsku situaciju - objasnio je hadezeovac Stjepan Kundić.

Komentari 40

UM
umag
12:55 04.02.2010.

željka se razumije u gospodarstvo ko ja u labuđe jezero

VL
MA
maxresist
12:56 04.02.2010.

Sdp je dužan 18 milijuna kn pbz,zar bi takva stranka koja ne zna voditi ni svoje poslove išta mogla npraviti za državu. Gdje su te njihove mjere i konstruktivni prijedlozi kad su tako pametni.

VL
UK
Ugo Kajvez
15:42 04.02.2010.

I HDZ i SDP samo prde na vjetar. Samo se vi gospodo zaj..bavajte, kad vas građani najure bi će veselo. Jedan i drugi su smeće i samo pune svoje đžepove i boli njih za građane i državu. Spremni su nasas izdati i uništiti u roku od keks, ZERP je dobar početni primjer, da se ne nabraja dalje .....

VL
BT
bili-tartuf
17:09 04.02.2010.

splicó,..mozda je bolje da ljudi dobiju malo $oldi u zép,..nego da zíve od Esdipi-obecánja...\"ludoga radovanja\"....

VL
OB
-obrisani-
17:26 04.02.2010.

04.02.2010. u 12:52h punkufer je napisao/la: .............. Za tvoju informaciju Antunovička je bila najbolji ministar do sada. Kažu dečki: jedini pravi ministar. Pitaj vojsku.

VL
SU
sudac
17:27 04.02.2010.

sad kad je hdz napravio korak prema naprjed, raskionu veze sa svojim korumpiranim clanovima i kad je kosor donjela novi zamah na hr politickoj sceni sdp i dalje tupi po starom, jeftina demagogija bez argumenata, samo pljuju i ne nudi nikakva konkretna i pozitivna rjesenja, jadni li su

VL
JM
Juraj_MALI
20:39 04.02.2010.

Ma jeli znate što, ovo je zapravo Sdpov plan za spas gospodarstva, samo što baš kad su ga oni htjeli prezentirati nestalo im je tinte u printeru pa nisu to mogli staviti na papir. E drugovi, rasuli ste se kao vreće pšenice.

VL
OB
-obrisani-
16:41 04.02.2010.

Ma, dok HDZ arči naše novce, nema tu kruva ni s fondom ni bez njega svejedno. Da bi opstao na vlasti odnosno bolje rečeno podalje od sudskog progona, HDZ mora i dalje potplaćivati svoje birače i nastaviti se financirati političkim reketom. To je pravi problem i dok nam lisica čuva kokoši, najesti se piletine nećemo draga braćo Hrvati......

VL
MA
marko53
16:42 04.02.2010.

Hrvat ima jedan jedini zadatak u životu.Da se rodi???Sve ostalo mora država???

VL
Avatar punkufer
punkufer
23:49 04.02.2010.

Re: oldfoxy - mo\'š mislit\'. Njezin posao je bio čišćenje HV od Hrvata, vraćanje jugo kadrova na položaje, slabljenje vojne moći i tehnološke opremljenosti. I sve je to napravila.

VL
OB
-obrisani-
12:48 04.02.2010.

..svi su krivi.....samo lopovski HDZ..nije..!!!

VL
Avatar punkufer
punkufer
12:52 04.02.2010.

Antunovićka je upropastila HV dok je bila ministrica obrane. Za nju je kuhača i gledanje sapunica jer za više od toga nema niti znanja niti sposobnosti. Ovo njezino pljuvanje svega i svačega je samo nastavak klasične boljševičke metode. Ništa drugo.

VL
OB
-obrisani-
13:01 04.02.2010.

opa, vidi ti velike ekonomske stručnjakinje male partizanke koja je kolo vodila i tako naučila ekonomiju sva je puna znanja ko govno vitamina

VL
OB
-obrisani-
13:16 04.02.2010.

........................................................................................................HDZ bi trebao na te kritike argumentirano odgovoriti.Pa sto nakon toliko godina kradje,losih donesenih zakona i da ne nabrajam u nedogled,nitko ne smije kritizirati HDZ??Njih ne bi trebalo kritizirati njih bi tebalo privesti sudu da odogovaraju za zlocine koje suoje su napravili na svom narodu.

VL
OB
-obrisani-
13:47 04.02.2010.

04.02.2010. u 13:37h medmed je napisao/la: medmed,MALALIPRAVI je klon mog nicka MALIALIPRAVI(nedostaje samo slovo I).. iza MALALIPRAVI stoji KAMOCEMO alias copy,fatta,jabuka,salvador,koidus i 50 drugih nickova..

VL
D
D
13:59 04.02.2010.

fond za spas bi imao smisla ako bi se uvjeti privređivanja približili europskima , po rashodima koji su kod nas nenormalno veliki zbog izmišljenih nameta. ovako je to samo dodatno zaduživanje i to po nepovoljnim uvjetima. znači , tonemo dalje , samo su nam bacili malo lakšu ciglu kao pojas za spasavanje. gazdarica je sposobna , ali samo da probleme pomete pod tepih.

VL
C0
cs5.0
14:25 04.02.2010.

pateticna je, cijela oporba nije do sad dala ni jedan konkretan prjedlog, samo se bune, nista konstruktivno i korisni nisu napravili

VL
JA
jankoprekobrda
14:27 04.02.2010.

Prvo i osnovno, sredstva treba odobriti samo ili vecinski izvozno orijentiranim. Naravno treaba konacno jasno bez politikanstva definirati tko su izvoznici, a to bi trebali biti svi oni koji naplacuju svoj proizvod ili uslugu u stranim sredstvima placanja. I dalje treba za te kredite preuzeti obveze o vracanju u dogovorenom roku. a sve parametre se moze sagledati iz realnog poslovnog plana. No kako mozemo govoriti o poslovnom planu firme kada ni drzava nema svoj poslovni plan a da bi ga imala treba prije toga stvoriti Nacionalni plan i strategiju za period od minmum 25 godina te onda na osnovu toga raditi petogodisnje planove, kao sto radi vecina zemalja svijeta. Ovako je sve to samo preljevanje iz supljega u prazno i takav ce biti zavrsni rezultat.

VL
DD
ddh
14:47 04.02.2010.

Cudno je, da stalno pojedinke i pojedinci i to uvijek iz oporbe, zajedno sa razno raznim prodavacima ispita s ekonomskog fakulteta, raznim profesorima iz filozovskog- ili fakulteta politickih znanosti, tumace narodu teme privrede. Njima se po pravilu pridruzuju razni Cacici i drugovi, koji nikad nista nisu stekli radom i znanjem, nego sve sa muljanjem i prevarom. Ti oporbenjaci i profesori zive iskljucivo na grbaci radnog covjeka, nisu u zivotu nikad stvorili nikakvu materijalnu vrijednost, a poducavaju narod sto je privreda i privredjivanje. I sad imaju probleme tko ce dobivati kredite. Vlada je tu postavili jasne uvjete i jasna pravila igre. Po tim pravilima nema nikoga tko bi kredite dobivao po \"babi i stricevima\", pa izgleda da to, to drustvo smeta. Antunovicka nece moci naplacivati provizije, kao sto ih je naplacivala dok je bila ministrica obrane, pa joj to smeta. Korupcija je oduvjek bila sredstvo neradnika, a tih u gore navedenom drustvu ima koliko god tko hoce. I zato se sad bune. I zato im sad nista ne pase. Ne pase im, jer se nemogu i nece moci igrati posrednika i drzati otvorene ruke. I tu lezi zec. Ne radi se njima o pomoci gospodarstvu, nego o nemogucnosti, da kod tih kredita kasiraju.

VL
SU
sudac
14:57 04.02.2010.

nema spasa za ove sdpeovce, partija im se raspada, a drug milanovic postaje novi sanader

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.