Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ nagrađen

Yuri Cortez: Ja sam ambasador vašeg turizma

Yuri Cortez
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/7
15.03.2019.
u 10:53

Možete biti sigurni da u nama imate ambasadore hrvatskog turizma te da ćemo u svakoj prilici promovirati Hrvatsku kao prelijepu zemlju ljubaznih domaćina – poručio je Cortez.

Nezaboravna scena sa Svjetskog nogometnog prvenstva kad su vatreni, slaveći Mandžukićev pogodak vrijedan finala, srušili fotoreportera AFP-a Yurija Corteza, dobila je još jedan nastavak.

Prvo su iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, po završetku nogometnog spektakla u Rusiji, pozvali Corteza s obitelji u sedmodnevni posjet Hrvatskoj. Fotoreporter koji je u svojoj karijeri, započetoj još osamdesetih godina prošlog stoljeća, osim velikih sportskih događaja, snimao prirodne katastrofe, humanitarne krize i prošao ratišta širom svijeta, ostao je profesionalac i na odmoru u Hrvatskoj.

Yuri Cortez
1/15

Već tijekom njegova boravaka u svijet su otišle mnoge lijepe fotografije naše zemlje, a za tu je priču, odnosno projekt „Fotoreporter Svjetskog nogometnog prvenstva Yuri Cortez u sedmodnevnom posjetu Hrvatskoj“ Hrvatska turistička zajednica sad osvojila i prestižnu nagradu Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću u tijelima državne vlasti RH. Vijest o nagradi stigla je već i do samog Corteza.

– Hvala još jednom svim ljudima koji su boravak moje obitelji u Hrvatskoj učinili posebnim i nezaboravnim doživljajem. Možete biti sigurni da u nama imate ambasadore hrvatskog turizma te da ćemo u svakoj prilici promovirati Hrvatsku kao prelijepu zemlju ljubaznih domaćina – poručio je Cortez koji kaže da će našu zemlju sigurno opet posjetiti.

Zadovoljni čelnik Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić kazao je pak da je nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću satisfakcija i motiv za daljnji rad.

Yuri Cortez
1/6

– To je ipak potvrda struke da znamo pravovremeno reagirati i provoditi kvalitetne komunikacijske projekte – komentar je K. Staničića, koji zahvaljuje i izborniku Zlatku Daliću koji je osvojio Grand PRix za komunikatora godine jer svega toga ne bi bilo da nije bilo povijesnog uspjeha vatrenih u Rusiji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije