Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJELA KUĆA
Povratak na članak

'Woodwardovu knjigu izmislili su bivši nezadovoljni zaposlenici'

Knjiga o Donaldu Trumpu donosi mučan portret neobrazovanog, koleričnog i paranoičnog predsjednika kojeg njegovi ministri i suradnici neprestano pokušavaju kontrolirati kako bi izbjegli teže posljedice

Komentari 3

NE
nevjerujženikojalaže
09:13 05.09.2018.

kada radnik pop.. na šefa jer mu ovaj kaže da mora ispuniti normu, šefova zadnja jer je on eto šef.. ovdje se pak naruči novinarska priča koja mora šefu na štetu ići.. izbori su prošli a netko ne može dočekati nove redovne..

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:13 05.09.2018.

Woodward je vec srusio jednog predsjenika. Nece ni ovaj jos dugo.

VL
TO
Toni70
10:42 05.09.2018.

On je, po Woodwardu, zbog Trumpove nepredvidivosti i nerazumijevanja globalne politike često dobivao "živčani slom". Hoće nam reći tamo svi l(j)udi - ludi .... jedni koji proizvode tu bolest a drugi koji se bezuspješno lijeće od živčanih tegoba . Tkoko to nije do sada i sam uvidio meni ga je žao ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.