Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodnost na letu
Povratak na članak

'Ponudili su nam plaćanje u eurima i dinarima, ostali smo žedni'

Ostao sam šokiran, jer srpske dinare, ali ni eure, ne koristimo ni u Hrvatskoj, a ni u Švicarskoj, kaže osječki gradski vijećnik Karlo Šatvar

Komentari 15

Avatar debela koli
debela koli
21:43 18.10.2017.

Mogli ste platiti u naturi.

VL
Avatar debela koli
debela koli
21:56 18.10.2017.

Sreća da toalet nisu naplaćivali.

VL
BU
budalas
07:51 19.10.2017.

Direktno sa Juga 2 u avion, a ono dinari? Dje sam ovo dosao? Pomisli prmitivi pravi Hrvat u nadi da ce sad cajka poceti i gola Ceca mu u zagrljaj skociti. Kad ona sturadesa spomenu dinare. I to srpskoj avio tvrki.

VL
NE
Nenadnbgd
21:31 18.10.2017.

Mogli ste karticom platiti, valjda ste to imali.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
21:53 18.10.2017.

Tko kaze da se dinari ne koriste u Svicarskoj? Tko brani covjeku iz Srbije doci sa svojim dinarima ovdje u Svicarsku i promijeniti svoj novac odmah u mijenjacnici na aerodromu u franke i trositi na sto ga volja? To isto vazi i za kune i svu ostalu valutu. Srbija je najveca zemlja tu u regiji i naravno da oni najvise putuju i imaju najvise relacija, zato su i uzeli dinare ovi iz kompanije, Najbolje da ce pljunuti na njih. Danas se gleda samo biznis, trziste i kapital, a to sto vi gledate slicice, zastavice i nalijepnice, to samo vi gledate i nitko na svijetu. ja se ne mogu nacuditi da vi imate tako visoko misljenje o sebi, iz cista mira, tako mala i siromasna zemlja. Ovi Svicarci plivaju u novcima, a ponizni kao da su najsiromasniji, a mi obrnuto, busamo se u nista, Kako je to jadno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.