Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIČAN TRENUTAK
Povratak na članak

WHO: Previše zemalja bilježi eksponencijalni rast Covida

"Prevelik broj zemljama bilježi eksponencijalno povećanje slučajeva Covida-19 i to dovodi do toga da su bolnice i jedinice intenzivne njege blizu ili su prekoračile svoje kapacitete i to već u listopadu", izjavio je Tedros Adhanom Ghebreyesus

Komentari 5

LE
LeonardoGoldman
23:11 23.10.2020.

Smiješno je da na čelu takve organizacije sjedi covijek koji ne zna kako izgleda eksponencijalna funkcija. Očito cilja na zastrašivanje needucirane mase i stvaranje kaosa. Bogu hvala iznenaditi će se sto će se dogoditi.i.

VL
MO
morskival
23:26 23.10.2020.

Dolazi sezona gripe koja više ne postoji otkad se pojavio covid 19. U Nizozemskoj se već u medijima govori kako će svake sezone biti novi tip covida, sljedeće zime covid 20. Naravno za svaki tip covida treba primiti svake sezonene po 2 cjepiva (inače neće biti "efikasno"). Farmaceutske kompanije trljaju ruke, užas!

VL
LA
Lažnipovjesničar
22:29 23.10.2020.

Luciferu ne gine ti "Nurnberg II" . Da bi ti se kosti osušile i vrag čriva poia.

VL
WE
weAreCro
23:04 23.10.2020.

Bla bla bla bla... Dobro je ajde znamo sve, 4.11 slijedi novo zatvaranje ekonomije, pa na proljeće opet i iduću jesen opet... Sve dok dođe spasonosno cjepivo koje će svi morati primiti.

VL
IV
IvanSplit
22:56 23.10.2020.

Trebalo je msliti prije na sve to. Puno puta je nas molekularni biolog Dikic upozarava na to. Mi smo govorili da smo pobjedili Koronu.. Kako su pisali Korona free. .treba kupit Rusko cjepivo Sputnjik V ili moramo slusat Brisel ilii Amere, A narord oboljevati dalje. Na zapadu dugo vremena nece imati cjepivo. Vidite taje sa Astra iz Oxsforda ili Americki labaratorij Johanson. . Dobrovoljci obolili ili umrli..Nek zamole Ruse.da pomognu. Slusam Ukrainci bi uzeli Sputnjik V cjepivo ali nesmiju. Nedaju im Ameri dozvolu narod se buni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.