Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije opasno po život

Warren Buffett: Dijagnosticiran mi je prvi stadij raka prostate

'Billionaire financier and Berkshire Hathaway Chief Executive Warren Buffett attends the Berkshire Hathaway Annual Shareholders meeting in Omaha, in this file photo taken May 2, 2009. Buffett, 80, has
'CARLOS BARRIA'
17.04.2012.
u 23:48

Osjećam se odlično, kao da sam uobičajeno odličnog zdravlja, izvijestio je američki milijarder

Američki milijarder Warren Buffett u utorak je otkrio kako mu je dijagnosticiran prvi stadij raka prostate, ali mu život nije u opasnosti. Nalazi su pokazali kako se kancerogene stanice nisu proširile na druge tijelove tijela, otkrio je Buffett, dodavši kako će u srpnju krenuti na radijacijske terapije.

\"Osjećam se odlično, kao da sam uobičajeno odličnog zdravlja\", izvijestio je u priopćenju Buffett, direktor i predsjednik Berkshire Hathawaya. Također je naglasio kako će odmah obavijestiti svoje dioničare dođe li do kakvih promjena po tom pitanju.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar drug tito
drug tito
08:52 18.04.2012.

U njegovim godinama prvi stadij raka prostate je bezopasna stvar. Neće umrijeti u 140. nego u 128. godini života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije