Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POLJSKA JE PONIŽENA'
Povratak na članak

Wałesa: Bili smo vjernici koji nisu prakticirali vjeru. Sada to radimo, ali nismo vjernici

Wałesa drži kako je i papa Franjo izabran za novu misiju, za pročišćavanje i obnovu Crkve

Komentari 6

DU
Deleted user
15:04 05.06.2020.

Poljska je danas jedna od najrazvijenih država Europe, istovremeno se uspješno suprostavlja i Briselskim i Moskovskim centrima moći

VL
Avatar Foton
Foton
20:20 05.06.2020.

Kaze Walesa, kad politika nema planova za buducnost, vraca se u proslost, populizam, nacionalizam. Zvuci poznato, taj &ilm gledamo i u Hrvatskoj.

VL
Avatar našopanaguskamatejica
našopanaguskamatejica
16:57 05.06.2020.

Za mene je Lech Walesa povijesni čovjek onog vremena koji je započeo raspad trulog ali naislničkog, velikim dijelom zločinačkog komunizma u Europi. Na tomu sam tom čovjeku i danas jako zahvalan.

VL
ZA
Zapadnjak
16:20 05.06.2020.

Konkurencija stvara nezaposlenost? Svaka cast covjeku, jedan je od videnijih ljudi svog doba, puno toga dobrog je napravio, ali o ekonomiji ocigledno ne zna mnogo, sto me i ne cudi s obzirom da se radi o sindikalistu obrazovanom u marksistickoj drzavi... poljska ima prilicno visok rast konstantno, cak je i 2009 izbjegla pad bdp-a, spustili su nezaposlenost na niske razine, zasad joj se i u ovoj krizi predvida blazi pad i brzi oporavak od ostalih... na un-ovoj listi zivotnog standarda su recimo slovenija i ceska prestigli francusku (inace ekonomski najljevicarskiju zapadnu zemlju), a nije ni poljska pretjerano daleko...

VL
CO
COKTA
16:31 05.06.2020.

Isto vazi i za ovu Balkansku zemlju i narod !!

VL
AE
a e
17:51 05.06.2020.

Isto ti je i ovamo,moj Walesa.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.