Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjegao u Italiju?

Raspisana tjeralica za kontroverznim riječkim poduzetnikom

Vullnet Sedolli
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
09.03.2018.
u 16:31

Odobren mu je prekid kazne u trajanju od mjesec dana no po isteku tog roka Sedolli se nije vratio natrag u ćeliju

Raspisana je tjeralica za Vullnetom Sedollijem zvanim Vili, pravomoćno osuđenim na tri godine zatvora zbog krivotvorenja službenih isprava, utaje poreza i zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju.

Ovaj kontroverzni riječki poduzetnik – do sada prijavljivan i zbog prijetnji i iznude – bio je na izdržavanju kazne u zatvoru u Puli. Odobren mu je prekid kazne u trajanju od mjesec dana no po isteku tog roka Sedolli se nije vratio natrag u ćeliju, potvrđeno nam je u Ministarstvu pravosuđa.

Navodno ima indicija da je pobjegao u Italiju.

Komentara 18

DU
Deleted user
18:13 09.03.2018.

Poduzetnik??? pobjegao???? niti je poduzetnik niti je pobjegao.poduzetan je samo u varanju, muljanju itd, a da ga nisu pustili ne bi niti pobjegao.To je naša policija i pravosuđe ako ih netko stisne brzo popušataju, jedino obična raja može kod nas nahebati....

JO
Journalist007
16:44 09.03.2018.

Jel' vas ppdsjeća na Hajdaš Dončića? Mene da. 😂😂😂

DU
Deleted user
18:02 09.03.2018.

Ljukava ljisica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije