Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije pružao otpor

Njemački mediji: Uhićen je trostruki ubojica Dražen Dakić

Dražen Dakić
Foto: Polizei
19.09.2017.
u 17:54

Dakića se sumnjiči da je 14. rujna ubio svog šestogodišnjeg sina, 29-godišnju ženu i 34-godišnjeg muškarca

U njemačkim medijima pojavila se vijest kako je Dražen Dakić uhićen. Policija ga je uhvatila na području grada Rottweila u utorak poslijepodne, javlja NRWZ.

On je uhićen u 16.40 sati u okrugu Neufra te se nije opirao uhićenju.

Za Dakića se opravdano sumnja da je počinio trostruko ubojstvo u Villingendorfu u Njemačkoj. Za Dakićem je ranije bila izdana i tjeralica na njemačkom i hrvatskom, s nagradom do 5000 eura za informacije o njegovom mjestu boravka.

Dakića se sumnjiči da je 14. rujna ubio svog šestogodišnjeg sina, 29-godišnju ženu i 34-godišnjeg muškarca.

Dakić je rođen 25. veljače 1977. godine u Bosanskoj Gradišci, a na tjeralici se naglašava da je nasilan i potencijalno naoružan.

Navodi se da je visok oko 1,77 metara, ima smeđe oči i tamnu kratku kosu, tri dana staru bradu, a posljednje je nosio crnu kratku jaknu.

Foto: Polizei

Komentara 87

AR
aristip
18:02 19.09.2017.

Zanimljivo danima ga njemačka policija nije mogla naći ali čim su ponudili nagradu od pišljivih 5 tisuća eura za par sati policija ga je našla.

SC
schwertransport
18:07 19.09.2017.

jedino je dobro sto ce mu u njemackoj suditi

OJ
ojBoze
17:14 19.09.2017.

dijete nije njegovo.... lagala ga godinama.... ostavila ga zbog novaca... i "nasla" nakon 2 tijedna bogatasa... snjim je trebala dobiti trece dijete. MENI NE IDE U GLAVI KAKO NEKO MOZE UBITI DIJETE! i zato je zasluzio smrtnu kaznu! a za nju (k....) uopste mi nije zao... ona je pokazala koja je, kad je ostavila djecu u kuci ... uglavno da je ona pobjegla !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije