Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće s SDP-om

Vuljanić: Zoran Milanović izgubljen je u svemiru

nikola vuljanić
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
28.04.2014.
u 19:16

Laburisti su na predizbornom skupu u Sisku odbacili mogućnost koaliranja sa SDP-om

Laburisti su na predizbornom skupu u Sisku odbacili mogućnost koaliranja sa SDP-om.

– Kada čovjek danas promatra, teško je procijeniti tko je više uništio državu – HDZ ili SDP. Milanović je izgubljen u svemiru i briga za državu zadnja mu je rupa na svirali. Mislili smo da je SDP samo nesposoban za vođenje države, ali pokazalo se da je po lopovluku ravan HDZ-u – rekao je Nikola Vuljanić.

>> Vuljanić Barrosu: Ne čekajte da se u BiH ponovi krvavo nasilje

Komentara 12

Avatar TAJSAM
TAJSAM
19:34 28.04.2014.

Da je bar u svemiru, bio bi to nekome drugom problem , ovako On je u Hrvatskoj pa neznamo koliko je štete svakodnevno utječe na Hrvate i Hrvatsku ova Vlada u najljepšoj državi na svijetu. Pozdrav dobrim ljudima

KA
kafka
19:49 28.04.2014.

Mediokritet iznjedren u političkom vrtiću SDP-a.

L0
luena 01
20:07 28.04.2014.

Da je on u svemiru ,pih ,to bi bio i svemiru najmanji problem ,ali on je na zemlji a ponasa se ko dumbo u stakleniku to je problem ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije