Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pred Saborom
Povratak na članak

Vukovarski Stožer prikuplja potpise zastupnika za raspravu o Veljku Mariću

- U predbožićno vrijeme došli smo ponukati saborske zastupnike da ponovno razmotre pitanje statusa Veljka Marića - objasnio je Vlado Iljkić.

Komentari 4

MA
Marko1337
18:45 20.12.2014.

Tipovi poput mesića, yusipovića raznih partijskih bitangi nisu ni prstom makli za naše branitelje, ali su zato dilali tajnim dokumentima, svjedočili i pisali optužnice protiv naših branitelja i Republike Hrvatske

VL
LU
lukabulic
20:19 23.12.2014.

u obrani ubiti naoružana agresore i da te država koju si branio zaboravi --ima li što gore od toga ima dati te u agresorsku zemlju da odslužiš kaznu ----------------pa kojui kaznu branio sam zemlju od agresora-

VL
Avatar Dominik-vu
Dominik-vu
17:42 05.12.2014.

Zar se za ubojstvo ne ide u zatvor?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.