Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova adresa

Vukovar: Srpski konzulat u bivšoj Stanimirovićevoj kući

'UNUTRASNJA  27.03.2013. VUKOVAR - Vojislav Stanimirovic, predsjednik SDSS-a   Branimir Bradaric/Vecernji list                                   '
Branimir Bradarić/VLM
28.07.2013.
u 23:00

Kuća je mijenjana za četverosobni stan u Beogradu koji će sada biti u vlasništvu sina Vojislava Stanimirovića, Aleksandra.

Poslije višemjesečnog pregovaranja, a potom i uređivanja prostora, Generalni konzulat Republike Srbije u Vukovaru preselio se na novu adresu na kojoj je već počeo raditi.

Konzulat u Ulici Ivana Gundulića 19, u kući koju je još 2006. kupio Aleksandar Stanimirović, sin čelnika SDSS-a Vojislava Stanimirovića, radi već nekoliko dana. Ta je kuća mijenjana za odgovarajući četverosobni stan u Beogradu koji će biti sada u vlasništvu Aleksandra Stanimirovića koji ondje ima obitelj.

Upravo je činjenica da je postignut dogovor o zamjeni nekretnina između obitelji čelnika SDSS-a i Vlade Srbije izazvala brojne reakcije građana. Stanimirović je još prije rekao da su do zamjene došli slučajno.

>>HDZ zgranut: Grad Vukovar kupuje zgradu konzulata Srbije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije