Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan sjećanja
Povratak na članak

64.000 ljudi u vukovarskoj Koloni sjećanja

Vukovar obilježava 26 godina od pada u ruke srpskog agresora nakon najkrvavije bitke Domovinskog rata i tromjesečne opsade

Komentari 221

TR
TrvtkoKomadina01
12:03 18.11.2017.

Vukovar je proživio najgori zločin u Europi od strane zločinačkih srpskih poturica potpomognutim domaćim izdajnicima pod vodstvom druga Račana koji su naoružali koljače našim naoružanjjem

VL
Avatar taqa
taqa
13:32 18.11.2017.

Danas ne bi trebali politizirati ni upotrebljavati ružne riječi. Dragi naš Vukovare želim ti svijetlu budućnost.

VL
U1
ursus_1212
12:34 18.11.2017.

Dok su u Srbiji na vlasti oni koji su sudjelovali u agresiji na Hrvatsku, nema oprosta !

VL
UV
Uvjekprotiv
13:46 18.11.2017.

Di je sada pichousti Vucic i vojvoda Nikolic Vulin i ekipa sta sad ne dodu i poklone se zrtvama za koje su velikim djelom i oni krivi? Slave jer im je to najveca istorijska pobjeda.

VL
GA
Gavric13
13:08 18.11.2017.

Iz krvi i bola niknut će cvijeće nikada narod zaboravit neće Vukovar

VL
DD
dobar.d
12:12 18.11.2017.

Hrvatska je davno trebala prekinuti diplomatske odnose, a Pusicki, Milanovicu, Ostojicu suditi za veleizdaju zajedno s Mesicem i Josipovicem...Ako do danas nismo uspjeli dobiti posmrtne ostatke nasih mucenika te ako i danas njihovi egzekutori slobodno secu po Srbiji, ali i po RH, to znaci da ne samo nikad Srbija nece biti prijateljska zemlja Hrvatskon vec da ce jako puno proteci vode cak i prije nego cetnicko-veleizdajnicki nakot unutar RH dozivi katarzu tj. pokaje se za svoje pregoleme grijehe i bude za iste primjereno kaznjen..Samo lustracija partizana iz WWII i cetnika i domacih izdajnika iz novije proslosti Hrvatsku spasava!!!

VL
DR
droza
12:05 18.11.2017.

Brat uz brata, hrvat uz hrvata!

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
12:06 18.11.2017.

koliko okupatora na ovom forumu. ne zaboravite zrtva ne samo vukovara je donijela hrvatsku drzavnost. i kad se probudite ne zaboraviteda ste u hrvatskoj.

VL
Avatar Eddie
Eddie
11:05 18.11.2017.

Na HRT idu dvije slike: Vukovar i Škarbnja. Kad se u Škabrnji u jednom trenutku pojavio ogroman broj zastava HOS-a, režija se odlučila usmjeriti samo na vukovarsku kolonu sjećanja...

VL
DD
dobar.d
13:43 18.11.2017.

Hrvatska je davno trebala prekinuti diplomatske odnose sa četničkom Srbijom, a Pusicki, Milanovicu, Ostojicu suditi za veleizdaju zajedno s Mesicem i Josipovicem...Ako do danas nismo uspjeli dobiti posmrtne ostatke nasih mucenika te ako i danas njihovi egzekutori slobodno secu po Srbiji, ali i po RH, to znaci da ne samo nikad Srbija nece biti prijateljska zemlja Hrvatskoj, vec da ce jako puno proteci vode cak i prije nego cetnicko-veleizdajnicki nakot unutar RH dozivi katarzu tj. pokaje se za svoje pregoleme grijehe i bude za iste primjereno kaznjen..Samo lustracija partizana iz WWII i cetnika i domacih izdajnika iz novije proslosti Hrvatsku spasava!!! I jedno pitanje za kraj : Hoćete li dislajkati ovaj komentar ako niste domaći izdajnik odnosno četnik? Što želim reći? Ako sam nešto krivo napisao onda mi argumentirano odgovorite (postoji opcija "odgovor na komentar", zar ne?), ali nemojte biti kukavice (kakve svi četnici i domaći izdajnici jesu), već dokažite da se barem jednom u životu (na ovaj sveti dan sjećanja na žrtve Vukovara) možete sudržati od toga da budete kukavica i da umjesto da kukavički dislajkate ovaj komentar, naprosto argumentirano odgovorite na njega, a onda (nakon što ga argumentirano opovrgnete) ga slobodno i dislajkajte! O.K.???

VL
DO
doktor1
14:43 18.11.2017.

Naravno da ce proteci puno vode i neka je tako. Srbija i Hrvatska du granica svjetova uvijek bila i tako ce biti sve dok Srbadija ne izbaci iz svog mentaliteta potrebu za parazitiranjem okoline. Svaki odnos sa Srbijom treba svesti na dva pitanja: 1) placanje ratne odstete, 2) isprika za agresiju i svih njenih posljedica. Njemacka i Francuska npr nikada ne bi bile na ovoj razini da Njemci debelo nisu platiti odstetu i svake godine iskreno kajanje na godisnjicama svojih nacistickih orgijanja. Njemacka je za sve vjeke etiketirana i njihov narid zivi s tim. Srbiji za vjeke vjekova treba svakog dana podsjecati haracenja i ubijanja po Hrvatskoj. S tim se malo tko u HRV bavi jer se tu ne moze krasti novac ili uzimati iz proracuna.

VL
Avatar navijač
navijač
09:03 18.11.2017.

Kad će političari u Vukovar, ako ne danas nažalost. A ljevičari ni danas.

VL
DU
Deleted user
11:34 18.11.2017.

Kad Sava poteče uzvodno Hrvatska i Serbija će postati prijateljske države. Nema zaborava, nema oprosta !

VL
31
31210184
13:41 18.11.2017.

Predsjednica ništa krivo nije rekla, naime jedini način da se razviju dobrosusjedski odnosi je da se ukine zakon o općem oprostu, i svi oni zločinci koji i dan danas slobodno šeću Hrvatskom da dobiju zaslužene kazne, dalje da Srbija plati ratnu odštetu za 1/3 zemlje što je uništila, protjerala. To bi bio preduvjet za ključni faktor stabilizacije na ovim prostorima, a to je promjena političke platforme velikosrpstva čiji su više od 100 godina nositelji i promicatelji upravo oni koji bi trebali bit nekakva krema srpskog naroda, znači akademici, intelektualci s jedne strane, te najviše pravoslavno svećenstvo druge strane, dok se službena politika koristila samo za realizaciju . Upravo oni su ti koji su u glave prosječnog srbina utiskivali ideje o tobožnjoj ugroženosti svog naroda, preko ideja da gdje je srbin tu je Srbija, te negiranje postojanja drugih naroda na ovim prostorima preko povijesnih mitova o otpadu dotičnih od imanentnog im srpstva, te iracionalne glorifikacije povjesnih bitaka. Kad se ti uvjeti ispune, onda ćemo moć govoriti o normalizaciji odnosa, ovako dok postoji nekakva politika zapadnih sila koja preko međunarodnih sudova ide u smjeru relativizacije uzroka i posljedica rata, te raspodjele krivnje, te izostanka inzistiranja naše službene politike u smjeru realizacije reparacija, točka na i na događaje 90.-ih neće doć, i bit će samo okidač za nekakve daljnje sukobe u budućnosti.

VL
TO
Tona
10:26 18.11.2017.

Da vlada daje barem 5 posto kolko su dali naši branitelji, Hrvatske bi još uvijek bilo...

VL
DU
Deleted user
14:31 18.11.2017.

Hrvatska i Srbija nikad ne trebaju biti prijateljske države. Nek svaka od njih dobro pamti i da ne zaboravi, kakvo je to "prijateljstvo" bilo zadnjih sto pedeset godina.

VL
DD
dobar.d
14:08 18.11.2017.

Nek netko proba ovo prokomentirati : https://imgur.com/a/sji3p

VL
DD
dobar.d
14:08 18.11.2017.

Nek netko proba ovo prokomentirati : https://imgur.com/a/sji3p

VL
TO
tomisl
20:40 18.11.2017.

Zrtve se nesmiju zaboravit ali treba mislit na buducnost i mlade bez obzira na vijeru i nacionalitet ne se vijecito vracat na ratove , cetnike i ustase. Njemci su unistili citavu evropu i milione zivota pa su svejedno 30 g.g. kasnije sa susjednim drzavama uspijeli uspostavit neke normalne odnose ,samo mi "balkanci" to nemozemo. Zivila Hrvatska!

VL
Avatar Coldmachine
Coldmachine
10:17 18.11.2017.

Na zalost, Vukovar od svega zamisljenog je postao najvece Hrvatsko groblje i poligon za politicka manipuliranja a kojeg se politicar sjete i jedom godisnje, isto kao i Knina!

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.