Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazi ogorčen

Vukelić istupio iz HDZ-a: Stranka radi samo za privatne interese!

'18.03.2010.Zagreb - Ministar obrane Branko Vukelic u posjetu stradalom satniku Marku Pavkovicu nakon sto je Pavkovic nastradao u prometnoj nesreci kad se vracao iz mirovne misije u Afganistanu. Photo
Boris Šćitar/VLM/PIXSELL
28.02.2013.
u 09:53

Na žalost stranka u posljednje vrijeme ide u potpuno krivom smjeru. Nakon prošlih stranačkih izbora ugušena je demokracija, a stranka je postala sama sebi svrha, kaže bivši ministar.

Nakon više od 22 godine odlučio sam izaći iz HDZ-a. Na žalost, stranka u posljednje vrijeme ide u potpuno krivom smjeru. Ne radi se za interes članova i građana Hrvatske nego za čisto privatne interese, piše u poruci koju je medijima jutros proslijedio Branko Vukelić, bivši HDZ-ov ministar gospodarstva i obrane.

Vukelić se posebno obrušio na čelne ljude svog grada Karlovca.

– Nakon prošlih stranačkih izbora ugušena je demokracija, a stranka je postala sama sebi svrha. Članovi su u strahu, vodstvo se bavi vraćanjem duha 90-ih, a građani Hrvatske bore se kako preživjeti. Na žalost, sve ovo osjetio sam na svojoj koži u svom Karlovcu gdje ovakvu politiku provode predsjednik stranke Damir Jelić, Stjepan Turković i drugi slični njima – rekao je Vukelić.

Inače, Branko Vukelić već je duže vrijeme na liječenju u zagrebačkoj bolnici Rebro. Stanje mu je, navodno, vrlo ozbiljno.

>>B. Vukelić vratio se u politiku: HDZ se ne smije baviti samim sobom

Ključne riječi

Komentara 35

DO
Doglavnik
11:49 28.02.2013.

Miske Franjo Tudjman se distancirao od SKJ i Jugoslavije u korist svega hrvatskog ! Stvorio je Hrvatsku drzavu, oslobodio je od srbocetnicke agresije, a sta su udbini sinovi pored njega radili dok je Franjo oslobadjao Hrvatsku to danas vidimo a a jos vise u buducnosti kada se otvore afere oko ZABA i Mesica, Perkovica, Manolica !

CR
crocro
13:17 28.02.2013.

Osim toga, svi kada istupaju iz svojih stranaka, onda je popljuju toliko da nastane fasada od pljuvački. Ali dok su u stranci sve štima, da bi riječi rekli.

DO
Doglavnik
10:49 28.02.2013.

Pametan potez od Vukelica !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije