Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odluka
Povratak na članak

Vuk Jeremić izbačen iz Demokratske stranke

Odluci o isključenju prethodila je odluka Glavnog odbora stranke da se od bivših ministara zatraži vraćanje zastupničkih mandata. Vuk Jeremić kao i Dušan Petrović, koji je već ranije izbačen iz stranke, to nisu učinili.

Komentari 4

DU
Duncan
23:58 16.02.2013.

Kada se radi o Spiridonu Kopiclu iz UN, citirao bih repliku Nikolu Simića iz filma Davitelj protiv davitelja: „Ovaj dečko nije normalan!“

VL
OB
-obrisani-
21:33 15.02.2013.

hehehehehe bolji me dupe koga su srbi hitilji vum ilji pustilji nuter hehehehehehe

VL
TO
Toni50
11:59 16.02.2013.

Super intelegentni jedan od naj jačih mozgova na cijelome balkanu pa i RH tko ga zna svjestan je toga ! Prethodnih mjeseci predsjednik skupštine UN-a svako malo "zabavlja" građane nekim svojim izjavama i potezima; I to zato jel je duhovit i zabavan. Ne kao ostali zaostali koji nam nude samo rezove i poreze i nula duhovitosti poštenja i karaktera...

VL
TV
tiha voda
16:14 16.02.2013.

Jeremić se je "zaigrao" i počeo solirati, sve to je bilo protiv Srba i Srbije. Logična je reakcija stranke jer da to nisu učinili tko zna gdje bi se taj još "predstavio" sa ražnjom?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.