Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prenosimo Komentar
Povratak na članak

Vuk Drašković: Oluju su skrivili srpska elita i Dedinje

Prenosimo komentar vođe Srpskog pokreta obnove i nekad glavnog oporbenjaka Slobodanu Miloševiću u dnevniku Danas

Komentari 216

NI
ninja72
08:16 07.08.2015.

Znamo mi da vas sve to boli, ali Oluja je bila i ostaje nasa svetinja, a vi samo zalite sto dalje od nas.

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
08:25 07.08.2015.

Koji čudan narod, slave uvijek poraze , od Kosovske bitke do Oluje...Majstori su u lažima i iskrivljavanju povijesgti od onda do danas.., ali uzalud vam trud svirači...

VL
RI
Riječanka
08:36 07.08.2015.

Fala Bogu da nisu pristali. Žao mi je nevinih ljudi, ali su kao ovce ošišani od svojih i sad se čude gdje im je runo.

VL
EM
Emergo
09:29 07.08.2015.

Vuk Draskovic dlaku( i zube) mijenja ,ali ne i cud.Laze dok zine. Za one malo mladje,koji mozda ne znaju,ovaj tip je bio glavni ideolog genocidne velikosrpske plitike. Njegova huskacka retorika,lazi,novacenje srpskih koljaca za njihov krvavi pir u Hrvatskoj,te konstatntno iskrivljavanjee cinjenica,glavna su odlika ovog lazljivca. Vuk Draskovic bio je agresivniji i krvolocniji u nasrtajima na Hrvatsku nego Slobodan Milosevic. U njihovoj medjusobnoj borbi za vlast u Srbiji,dohvatili su se supruznici Milosevic protiv supruznika Draskovica. Vuka su milosevicevci par puta dobro natamburali.Ai metak ga je jednom okrznuo.Uglavnom ,supruznici Draskovic su izgubili rat protiv supruznika Milosevic. I nisu uspjeli ostvariti svoje agresivne i genocidne ciljeve. Pa su pokusali postati " fini " ljudi koji danas "osudjuju "srbijanske zlocine…Koja parodija. Vuk cijeli zivot laze. Pa tako i sada prica bajke o nekom satu povijesti koji su Rus i Amerikanac odrzali prdesjedniku Tudjmanu….I nastavlja s lazima da je Milosevic naredio da se odbije plan Z4…U stvari Martic,Karadzic i Mladic i ostatak krajinske bande su odbili taj plan. Zbog toga je i Milosevic rekao Marticu da se ubije kada je krenula Oluja.. Da zakljucim,Vuk Draskovic je jedan od vodecih krvolocnih ideologa genocidne velikosrpske politike od kojega treba zazirati.I svakako mu zabraniti svaki dolazak u Hrvatsku.U Hrvatske udzbenike taj tip treba uci kao jedan od mnogobrojnih srbijanskih huskaca i zagovornika genocidne velikosrpske politike.Jer ako se stvari ne stave na pravo mjesto i nasa djeca nauce tko su im susjedi,prijeti nam jos jedna tragedija od strane istocnih susjeda.

VL
FI
fileck
08:46 07.08.2015.

Rekao čovjek sve u dlaku istinito. Plan Z--4 bio je smrtna presuda Hrvatskoj. S vremenom i zahvaljujući hrvatskim nesposobnim političarima kao i kvislinzima, vjerojatno bi došlo do definitivnog razlaza između Srpske Krajine i Hrvatske a mi na to ne bii imali nikakav utjecaj, ili bi nas Srbi u Hrvatskoj državi opet "zajahali" kao i u Jugoslaviji. Doduše, danas nas "jašu" naši ali to je sasvim druga priča. Kako su se samo Srbi uspjeli tako izj.bati i ne potpisati to? Mislim da to nije nikome jasno osim Miloševiću (vjerojatno zaista od straha za Kosovo koje su na kraju ionako izgubili).

VL
BA
barkod
08:39 07.08.2015.

Konačno donekle jedan suvisli komentar jednog Srbina , makar bio velikosrbin. Hvala Dragom Bogu da nisu prihvatli Z 4.

VL
DU
Deleted user
08:25 07.08.2015.

I sto kaže Pupovac na ovo? Odlican komentar V. Draškovića.

VL
CP
Cviet Prigorja
09:10 07.08.2015.

Slobodan Milošević je na jednim izborima dobio 104% glasova. Srbi iz Hrvatske koji imaju pravo glsovanj u Srbiji uglavnom glasuju za radikale. Nešto je kriv i srpski narod.

VL
CI
cicibela
08:56 07.08.2015.

Načertanije Ilije Garašanina, tj. program Velike Srbije, nastao je 1844. dakle, puno prije ustaša, NDH, a pogotovo puno prije Franje Tuđmana. Vaša intelektualna elita okupljena u SANU, taj program stalno drži na svom stolu, i stalno ga pokušava ostvariti. Jedinee razlike među srpskim intelektualcma odnose se na metode kojima se treba doći do tog zajedničkog cilja. Ta srbijanska fiks ideja o svim Srbima u istoj državi, uzrok je svih zala na ovim prostorima. Izađite više iz srednjeg vijeka i svoje mitomanije, pa će svima život biti ljepši.

VL
DU
Deleted user
09:06 07.08.2015.

Hm, hm, hm, da je taj Drašković Vučko u strukturama današnje srbijanske vlasti, čisto sumnjam da bi tako govorio i pisao. I on bi uvelike puhao u isti rog s Nikolićem i Vučićem. Nebrojeno puta do sada pokaazlo se da su svi oni isti.

VL
IV
Ivanveliki
08:54 07.08.2015.

Ispada da su prihvatili z4 dobili bi drzavu u drzavi kao u BiH. Dobro pa nisu..

VL
MA
MarioG
08:44 07.08.2015.

Još jedan velikosrbin..

VL
Avatar Forte
Forte
09:19 07.08.2015.

Ovo je tacno 100 % Srbiji nije bilo u interesu da Krajina ima bilo kakvu autonomiju jer bio to bio presedan za Sandzak I Kosovo, Oluja je bila neizbezna I Srbija je to znala

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
08:26 07.08.2015.

Draškoviću dobre si zube stavio.

VL
TH
thewasp
11:13 07.08.2015.

Draskovicu gdje si sakrio krvavi NOZ????

VL
AP
apoxiomen007
13:06 07.08.2015.

Ovim srbima netko treba lupit kolektivnu samarcinu i reci im da rat nije poceo 4 i 5 kolovoza 1995... Po njima ispada da smo eto iz cista mira krenuli u Oluju iz "potjerali" jadni i neduzni srpski narod... Za psihijatriju cijeli narod...

VL
UM
umnjak
09:29 07.08.2015.

Nije nacizam Vukovar? Škabrnja?....I cijela trećina okupirane Hrvatske? Nije nacizam raketiranje Dubrovnika,Sl Broda, Županje, Dubrovnika, Perišićevo raketiranje Zadra, Mostara,....Srebrenica,....U Srbiji je zaista u glavama i dalje srpski fašizam. Stavit kao i Madjari veeeliku ogradu, uvesti vize,...prema ovim primitivcima!

VL
DU
Deleted user
10:12 07.08.2015.

obican gad i lazov..

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
09:26 07.08.2015.

Srpski pokret obnove čiji je predsjednik bio Vuk Drašković je organizirao paravojnu jedinicu tzv srpsku gardu pod zapovjedništvom kriminalca i plaćenog ubojice jugo komunističkog režima Đorđa Božovića Giške i poslao ih u Hrvatsku da okupiraju Gospić i preimenuju ga u Teslinrad. evo što kaže njegova žena Danica: "Danica Drašković, žena Vuka Draškovića: I šta sad? Već dvanaest godina razvlačimo poraze, ne priznajemo da smo krivi, da smo zločinci, agresori, da smo u tuđe zemlje slali vojsku i kriminalce, ubijali, pljačkali,palili, rušili, silovali. Hoćemo da to prodamo svetu kao patriotizam, odbranu naroda i teritorija, ali ne ide.Surova istina groblja na tom putu od Knina, Vukovara, Srebrenice, Sarajeva do Kosova, to su tragovi naše sramote koji govore na svim jezicima sveta i jasno opisuju udruženi zločinački poduhvat, baš kako su rekli haški tužioci."

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
09:54 07.08.2015.

Srbi ne mogu biti žrtve u Oluji. Prvo žrtva je goloruka i ne može se braniti, a to Srbi sigurno nisu bili jer prije par mjeseci su gađali Zagreb raketnim sustavom "Orkan", a imali su dovoljno oružja da ratuju 20 godina. Nazovimo stvari pravim imenom. Slobodan Milošević ih je nazvao kukavicama koje su pobjegle ne želeći se boriti. To ne znači kako su junaci s beogradskih ulica nešto hrabriji ali toga kolovoza 1995.godine Hrvatska je naišla na ogromnu količinu kukavica koje umjesto da se danas pokriju po ušima zajedno s "herojem" Vučićem koji je glumio iznad Sarajeva Ramba, a tada ga nije bilo kod Knina, Petrinje ili Gline. Hrvatska nije nikoga istjerala jer da bi istjerala nekoga trebala ga je prvo uhvatiti, a to tadašnja vojna tehnologija kojom je raspolagala HV nije bila u stanju. Možda da smo bili opreljeni talijanskim jurilicama tipa ferrari možda bi ih uspjeli dostići i onda istjerati...e onda bi Draškoviću mogao napisati kako smo izvršili etničko čišćenje...

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.