Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGNAL I IZ MMF-a
Povratak na članak

Vujčić upozorio na nedostatak radne snage i preporučio što se mora učiniti

S demografskim problemima susrele su se i zapadne ekonomije, ali na znatno većem stupnju razvoja.

Komentari 2

GE
geler203
12:00 15.07.2019.

Lijek je vrhuškoj poznat. Sniziti cijenu rada i uvesti pakistance, kineze, kongoance, džibutiance i slične.

VL
DU
Deleted user
12:53 15.07.2019.

Jesenti milu bigulicu, u usporedbi sa zapadnoeuropskim zemljama mi u Hrvatskoj smo svakako u velikoj prednosti. Naime, ako je već cijela Europa na putu izumiranja, a to je nedvojbeno, onda je kudikamo bolje izumrijeti siromašan nego bogat. Nekako je čovjekuu manje žao i puno lakše napustiti ovaj svijet ako ga ne tišti breme bogatstva, koje u smrtnom času mora ostaviti tko zna kakvim probisvjetima. Zbilja je velika nepravda što se ništa ne može ponijeti na onaj svijet, čak ni najobičniji tzv. pametni telefon ili kaoji drugi "gadžet". Kako ćemo izdržati cijelu vječnost a da ne budemo dostupni i online 24 sata na dan i sedam dana u tjednu?! To je vjerojatno ono što se naziva pakao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.