Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohod na sabor

Vuco ispred pečenjare najavio pobjedu: Budite face i dajte pare!

Karolina Kurkova, supermodel, Victoria\'s Secret Angel
24.11.2011.
u 14:20

– Siniša Vuco uvijek iđe dalje jer je rođeni pobjednik. Pokažite svoju požrtvovnost i odanost, pet kuna je kutija žvakaćih, dovoljno je vas 25 tisuća da investiramo te pare, taj novac. Kako, pa tako da pobijedimo – poručio je folk-roker.

"Šutnja je zlato. Pričat ću u Saboru!" Tako glasi slogan Siniše Vuce u kampanji za dolazeće izbore. Međutim, folk-roker nije stao na tome. U svrhu svoje promidžbe snimio je i video, ali dijametralno suprotan od svega što je u kampanji dosad nudila njegova konkurencija.

Vuco je, naime, svoje izborne poruke odlučio uputiti s ulice ispred pečenjare u kojoj se na ražnju peklo janje.

– Siniša Vuco uvijek iđe dalje jer Vuco je rođeni pobjednik. Pokažite svoju požrtvovnost i odanost, pet kuna je kutija žvakaćih, dovoljno je vas 25 tisuća da investiramo te pare, taj novac. Kako, pa tako da pobijedimo. Pa pobijedit ću ja i bez toga, ali budite face i dajte pare. Uz mene hrvatska država može biti samo zdravija – poručio je Vuco busajući se u prsa.

A ako je na ovakav način najavio svoju pobjedu, što li će tek biti ako Vuco progovori u Saboru.

Ključne riječi

Komentara 17

VA
valis
14:49 24.11.2011.

Vuco je pozitivan otkačenjak.... Vuci sve najbolje u zivotu !! I zdravlja i kuna..

OB
-obrisani-
15:28 24.11.2011.

Vuco moze u Dinarima;Ahaahahhahaha samo ovaki idu u Politiku,heehehhehe

AM
amato
14:29 24.11.2011.

Ziniša, razbojniče pokvareni, nadam se ipak da si malo zakasnio. Vidiš Kerum je bio bistriji i na vrijeme se ubacio u taj prostor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije