Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DOBROJ NAMJERI

Vučić je sa sobom u Zagreb donio podatke o već pronađenim ljudima

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
24.02.2018.
u 16:20

Obje strane složile složile su se oko razvoja projekta "Baze podataka aktivnih slučajeva nestalih osoba"

U Zagrebu je jučer održan sastanak predsjednika Povjerenstva Vlade Republike Hrvatske za zatočene i nestale osobe, pomoćnika ministra hrvatskih branitelja Stjepana Sučića te predsjednika Komisije Vlade Republike Srbije za nestale osobe, Veljka Odalovića, javlja Ministarstvo hrvatskih branitelja.

Na sastanku se raspravljalo o zahtjevima obje strane te o otvorenim pitanjima koje se odnose uglavnom na traženje nestalih osoba. Obje strane su se složile da bi se trebalo intenzivnije raditi na tome, a složile su se i oko razvoja projekta "Baze podataka aktivnih slučajeva nestalih osoba".

Na sastanku se raspravljalo i o potrebama te mogućnosti novog izdanja "Knjige osoba nestalih na području Republike Hrvatske".

Što se tiče informacija koje je predsjednik Vučić donio kada je bio u posjetu Hrvatskoj, analiza je pokazala da su dostavljene u dobroj namjeri, ali da se ti podaci odnose na već pronađene osobe, čiji su osobni podaci vrlo slični onima za kojima se traga, izvijestilo je Ministarstvo hrvatskih branitelja.

Sljedeći sastanak održat će se ponovno u Zagrebu do kraja travnja.

Komentara 75

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
16:36 24.02.2018.

"analiza je pokazala da su dostavljene u dobroj namjeri" Naiva Hrvateka nema granica.........

Avatar rubinet
rubinet
16:28 24.02.2018.

"podaci se odnose na već pronađene osobe" eto..to je tipična cincarsko vlaška bizantska politika

KO
koraknaprijed
17:01 24.02.2018.

Ne vjeruj četniku ni kad darove donosi,ponovo se pokazalo točnim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije