Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAZOVANJE

Vučić se pohvalio s položenim prvim semestrom na Akademiji: Otkrio razlog slabije ocjene

instagram
21.02.2021.
u 17:40

Srpski predsjednik objavio je prošle godine kako je upisao Visoku sportsku akademiju gdje će se školovati za košarkaškog trenera.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da je uspješno završio prvi semestar na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi gdje je položio četiri ispita. 

- Kao što vidite, dobio sam tri desetke i jednu devetku i žao mi je što nisam mogao boriti se i za četvrtu desetku, ali je uvjet za dobivanje najviše ocjene nazočnost na praktičnim vježbama, za što, ipak, nisam imao vremena - objavio je srpski predsjednik uz sliku svojeg indeksa. 

Dodao je i kako mu nije žao zbog toga jer je vrijeme iskoristio da pomogne Vladi kako bi što brže nabavili cjepivo za građane Srbije. 


Podsjećamo, Vučić je objavio prošle godine kako je upisao Visoku sportsku akademiju gdje će se školovati za košarkaškog trenera. Cilj mu je time se baviti nakon što završi svoju političku karijeru 

Komentara 12

TA
Talleyard
09:03 22.02.2021.

Idealan za pušioničara, diplomu stekao kod šešpelja

BL
bluescreen
21:37 21.02.2021.

hahaha 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

DU
Deleted user
21:10 21.02.2021.

Ahahahaha😅🤣😂😅🤣😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije