Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBIJANSKI PREDSJEDNIK

Vučić ponudio Hrvatskoj: Ako možemo bilo kako pomoći kao Srbija - pomoći ćemo

Beograd: Aleksandar Vučić komentirao odlazak Srba na proslavu Oluje
M. M./ATAImages/PIXSELL
29.12.2020.
u 15:00

Nadam se da je prošlo uz minimalne žrtve i pružit ćemo svaku pomoć. Želim im da se oporave i brzo obnove sve objekte, rekao je Vučić

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić poručio je da je Srbija spremna pružiti svaku vrstu pomoći Hrvatskoj poslije potresa u Petrinji.

"Nadam se da je prošlo uz minimalne žrtve i pružit ćemo svaku pomoć. Želim im da se oporave i brzo obnove sve objekte", rekao je Vučić tijekom posjeta Zaječaru, gdje je doznao vijest o potresu u Petrinji, Sisku i okolici.

"Ako možemo bilo kako pomoći kao Srbija - pomoći ćemo. Veoma mi je žao i spremni da pružiti svaki vid pomoći, financijsku, tehničku", ponovio je Vučić.

Današnji potres, čiji je epicentar bio na području Petrinje, osjetio se i u Beogradu, posebice na višim katovina nebodera u Novom Beogradu.

VIDEO Srušene kuće u Petrinji nakon potresa

Ključne riječi

Komentara 61

MA
marsovac
17:24 29.12.2020.

hvala na pomoci,....vi ostanitete tamo a mi smo ovamo,........a ovi Jovani u forumu koji tuku minuse ili su tako zvani kvazi liberalni,....nek si odu k svome,.........svetome trojstvu.

DI
dinol
17:41 29.12.2020.

Ne hvala !!

AB
abendblatt
17:27 29.12.2020.

Vucicu, vrlo jednostavno, za pocetak posalji milijardu Eura, pa cemo vidjeti dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije