Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽRTVA POTRESA

Oživljavao je curicu punih 40 minuta: Stavio sam joj krunicu oko vrata

Posljedice razornog potresa u Petrinji i okolici
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
29.12.2020.
u 15:01

- Došla je hitna i otišla, držao sam joj puls. Ovo je težak dan, težak dan - ispričao je u suzama

U današnjem razornom potresu koji je pogodio Hrvatsku smrtno je stradala 13-godišnja djevojčica iz Petrinje. Na nju ja pao dio koji se odlomio s kuće, a u pomoć joj je priskučio susjed, ali nažalost bez uspjeha.

- Palo je ovo na nju, ovaj dio kuće, ja sam je više od 40 minuta oživljavao. Nije bilo hitne, za to dijete će mi netko odgovarati, vjerujte mi. Poznavao sam je, vjerujte mi da će netko odgovarati. Nakon 40 minuta je došla hitna. Curica je prije pet dana napunila 13 godina - kazao je Dinko Radučević za 24sata.

- Krunicu sam joj stavio oko vrata. Tražio sam svoju kćer, našao sam je. Došla je hitna i otišla, držao sam joj puls. Ovo je težak dan, težak dan - dodao je u suzama.

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
15:11 29.12.2020.

Jadni njeni roditelji. Neka počiva u miru! Prežalosno da uvijek nastradaju dobre djevojčice....Moja najdublja sućut njenoj obitelji

Avatar Idler
Idler
15:07 29.12.2020.

Pokoj joj duši, sad je na nekom boljem i ljepšem mjestu !

IV
ivanjoksimovic
16:22 29.12.2020.

Stravicno. Pocivaj u miru andjele mali. Drzite se komsije, nije vam ova godina nimalo laka. Nadam se da ce doci bolji dani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije