Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisluškivanje
Povratak na članak

Vučić: Od travnja tri puta zatraženi izlisti za Nikolića

Posljednji slučaj prisluškivanja vezan je za izvjesnog Zvonka M., a prisluškivan je i predsjednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović, tvrdi Vučić.

Komentari 5

OB
-obrisani-
14:01 10.11.2012.

Koji performans Tome grobara i Vučića za radikale kako bi pomislili i dalje sanjali da je sve pod kontrolom a u stvari Toma grobar sluša kao najposlušniji psić sve što im EU i USA zapovijeda, Prije izbora Toma grobar jee „pukao“, i počeo surađivati sa zapadnim službama kad je skontao da mu optužnica visi nad vratom nakon Šešeljka. Tada je Toma grobar posjetio zapadne tajne službe koje su mu namjestile i nagovijestile pobjedu 2 sata prije zvaničnog završetka izbora. Toma grobar je pristao na slobodno Kosovo ubrzo i Vojvodinu uz prethodno čišćenje tajnih službi u kojima je pretežito stara Miloševićeva i JNA struktura starih komunista. Vadikali samo nek sanjaju i dalje glanice velike svrbije.

VL
PA
Papiga
20:47 11.11.2012.

OCigledno je da naredbe nisu povucene na vrjeke! Ostalo je da se prisluskuju i dalje !

VL
PA
Papiga
20:48 11.11.2012.

Cud se tesko mjenja ! Pogotovo ako je unaprjed placeno!

VL
BA
bacbos
10:00 12.11.2012.

Neki su veoma zainteresovani ,da na vreme saznaju ,šta to hoće Nikolić i Vučić!

VL
BA
bacbos
10:01 12.11.2012.

Do sad su znali ,da Vučić i Nikolić žele na vlast ! Dalje im je bilo nepoznato ,zato je sad listing potreban za početak ... !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.