Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisluškivanje

Vučić: Od travnja tri puta zatraženi izlisti za Nikolića

Aleksandar Vučić
Pixsell
10.11.2012.
u 13:20

Posljednji slučaj prisluškivanja vezan je za izvjesnog Zvonka M., a prisluškivan je i predsjednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović, tvrdi Vučić.

Iako je najavljivao kako će do kraja tjedna iznijeti \"jako zanimljive stvari\" u vezi afere prisluškivanja najviših srpskih dužnosnika, Aleksandar Vučić, prvi potpredsjednik vlade Srbije, ministar obrane i koordinator sigurnosnih službi, izjavio je danas kako su \"od 1. travnja do 8. studenog u četiri navrata traženi listinzi telefonskih razgovora predsjednika Srbije Tomislava Nikolića\".

Vučić je, za Televiziju B92, iznio dokaze na koji način su on i predsjednik Nikolić prisluškivani, od 2009., kada je to bilo vezano za člana stranke Vladimira Đukanovića, novinara koji je, kako je rekao Vučić, bio \"na mjerama\" što je u žargonu sigurnosnih službi \"prisluškivanje\".

- Posljednji slučaj prisluškivanja vezan je za izvjesnog Zvonka M., a prisluškivan je i predsjednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović - tvrdi Vučić i ponovio da će zbog te afere biti promjena u policiji, ali će biti izmijenjen i zakon, kako bi se onemogućile nezakonitosti.

>>Dačić: Nemam veze s prisluškivanjem Nikolića i Vučića

Komentara 5

OB
-obrisani-
14:01 10.11.2012.

Koji performans Tome grobara i Vučića za radikale kako bi pomislili i dalje sanjali da je sve pod kontrolom a u stvari Toma grobar sluša kao najposlušniji psić sve što im EU i USA zapovijeda, Prije izbora Toma grobar jee „pukao“, i počeo surađivati sa zapadnim službama kad je skontao da mu optužnica visi nad vratom nakon Šešeljka. Tada je Toma grobar posjetio zapadne tajne službe koje su mu namjestile i nagovijestile pobjedu 2 sata prije zvaničnog završetka izbora. Toma grobar je pristao na slobodno Kosovo ubrzo i Vojvodinu uz prethodno čišćenje tajnih službi u kojima je pretežito stara Miloševićeva i JNA struktura starih komunista. Vadikali samo nek sanjaju i dalje glanice velike svrbije.

PA
Papiga
20:47 11.11.2012.

OCigledno je da naredbe nisu povucene na vrjeke! Ostalo je da se prisluskuju i dalje !

PA
Papiga
20:48 11.11.2012.

Cud se tesko mjenja ! Pogotovo ako je unaprjed placeno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije