Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKA KRITIKA
Povratak na članak

Vučić napao srpske medije zbog slučaja M. Periša: ' Ovdje sam da zaštitim jednu pristojnu hrvatsku obitelj'

Pa što mislite, kako je tom čovjeku, ocu Mateja Periša, kada nešto tako mora čitati i gledati? Što mislite kako mu je kada mora gledati da mu se sin tukao, da je pretučen i tko zna što sve, a nijedan dokaz za to ne postoji? Kako je njegovim sestrama? - zapitao se Vučić.

Komentari 3

OC
OCB
10:30 14.01.2022.

Možda Vučić drugačije misli, ali politički je vrlo korektno. Uistinu, ne može si predsjednik države dopustiti : "što na umu, to na drumu", kao još jedan predsjednik.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
10:38 14.01.2022.

Vučić napao srpske medije zbog slučaja M. Periša: ' Ovdje sam da zaštitim jednu pristojnu hrvatsku obitelj kao što sam to prije mnogo godina radio kada sam uz svog duhovnog mentora Vojislava Šešelja posle tenkova i razaranja ulazio u Vukovar da u lokalnoj bolnici zaštitimo sve bolesne i ranjene hrvatske obitelji'

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.