Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGIJA
Povratak na članak

Vučić: 'Hrvati su zabrinuti jer ne dominiraju Balkanom, Srbija više nije vreća za udaranje'

"Zašto danas imamo 122 teksta u hrvatskom tisku? Zabrinuti su jer nema više njihove pune dominacije na Balkanu kao što je bilo za vrijeme nekih drugih predsjednika Srbije. Ja njima ne želim uvredom vraćati na uvrede", rekao je Vučić.

Komentari 70

DU
Deleted user
08:26 23.09.2021.

Ajde da se i ja jednom složim sa Vučićem: "Srbija više nije vreća za udaranje!". Praznu vreću nemreš ni udarati!!! Ostali psihijatriju ne bih ni komentirao!

VL
FR
Franko777
08:38 23.09.2021.

Ali ste napuhani balon koji s vremena na vrijeme pukne pa počnete puhati drugi. Nemate kulture, nemate vjere, nemate znanja, nemate nekih znacajnih resursa i jedino čemu tezite jest otimačina od drugih, a posebno vas zanima izlaz na more. Imate razvijenu vanjsku politiku koju provodite besramnim laganjem i izmisljanjem dok vam se ne vrati pa vam balon pukne. Al nakon pucanja sve ste manji i manji. Čekamo trenutak da u regiji države urede svoje vlastito pravoslavlje na koje imaju pravo to ce vam biti pocetak kraja. Glavni izvor vase huškačke politike je vasa vjera, vaša crkva. SPC je najvece zlo koje se ikad dogodilo na ovim prostorima! Polako, ospravmo pravoslavlje se budi u regiji....

VL
JZ
Jedan_Zagrepčanec
09:30 23.09.2021.

Novinaru i uredniče: napisali ste Kosovo i Metohija što nije ime te zemlje. Ta se zemlja, međunarodno priznata, zove Republika Kosovo, a imenom koje ste vi upotrijebili nazivaju je velikosrbi jer ne žele priznati njezinu samostalnost koju su ovi dobili zbog zločina i pokolja koje je Srbija tamo počinila.

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
08:28 23.09.2021.

ahahhaha...volim ovog lika. Alan Ford i Grunf su beba za njega.

VL
DU
Deleted user
08:58 23.09.2021.

Srbija se mora pomiriti sa granicama svoje države. Te granice su puno veće nego im pripadaju po naseljenim Srbima. Mora se pomiriti s time da su u Srbiji narod, a u drugim državama manjina, to tako prihvačaju svi narodi svijeta.a. Srbija je uz pomoć saveznika dobila ogromne prostore koji joj ni po čemu nisu pripadali. Godinr 1918. Kraljevina Jugoslavija u svom sastavu imala je u svom sastav u i sjevernu i južnu Srbiju, a u južnoj je bila cijela Makedonija, Sjeverna Srbija bila je bez Vojvodine i bez Banata i Bačke, a Hrvatska je bila do Beograda, uključujući i Zemuni .Uz pomoć srpske pravoslavne crkve posrbila je sve pravoslavce na prostoru bivše Austrougarske.Za sve to Velikosrpski hehgemonisti i SPC koristili su laži i prevare, kao i sada Vučić. Pogledajte na yubito što je Vučič govorio u Glini, kako je Srbe prečane gurao u rat, a ne želi reći istinu. Do 1918. god. ti posrbljeni pravoslavci ( neki su bili i Srbi uz poštovanje nacije i vjere, ali ne svi) pa do 1991. godine govorili su ijekavicom i pisali latinicom. Na prostorima Austrougarske postojala je autokefalna istočnopravoslavna crkva, ali to nije bila Srpska pravoslavna crkva i nisu sve bili Srbi.Što prije Srbija prestane živjeti u laži to će prije nastupiti mir na ovim prostorima. Crna Gora je najveća istina o hegemoniji Srbije i SPC koja su Crnogorci javno pojasnili, Bivši prostori Austrougarske još žive u povjesti koju su falsificirali srpski hegemonisti.

VL
ŠP
Špricer
08:41 23.09.2021.

Još 500 godina živjela Republika Kosovo. Udarite Kosovari tamo gdje Srbe najviše boli. To je vaša država. I Srbi imaju da prihvate zakone Republike Kosova.

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
08:57 23.09.2021.

Odrastao sam u žargonu BiH gdje i Vučić, pa razumijem između redova. Ovaj Vučić nezna više što bi rekao. Gubi tlo pod nogama. Izgleda da ga je kontra udar Kosova poslije Crne Gore izbacio iz ravnoteže.

VL
SV
Sveznadar
09:18 23.09.2021.

Prije je bio ratni huškač i vođa velikosrpske politike, danas je opet huškač, ali i prvi lažov Balkana.

VL
YE
yelloman
08:27 23.09.2021.

Hrvatska vanjska politika je jedina normalna od svih ex Yu država. I Slovenija je čak zastranila u Janšizam koji je mlađi brat Orbanizma. O politici Srbije i njenom pokušaju sjedenja na dvije stolice Ruskoj i EU ne treba trošiti riječi.. Već su i jednim i drugima dozlogrdili. Ostatak se država ionako bavi sami sobom.

VL
PS
Petar.Stijena
10:16 23.09.2021.

Pa zbog KOGA ima 122 teksta??? Zbog tebe idiote! Svaki dan nesto seres o RH i to nasi mediji prenose. Klasicna zamjena teza i srpska propaganda

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
08:29 23.09.2021.

Jel Država Kosovo Balkan? Država Sandžak? Ddžava Vojvodina?

VL
RO
Roko
09:08 23.09.2021.

Tko to njih udara? Vučić kao da ima amneziju. Sve ratove koji su se dogodili na ovim prostorima izazvala je Srbija, vjerojatno zato što ih se stalno udara. A Vučić je jedan od onih koji su aktivno sudjelovali u huškanju Srba, koji još uvijek misle da su bogomdani narod.

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
09:48 23.09.2021.

Sve je to u zadnjoj godini tvog mandata i previše tekstova o tebi bezveznom je na domeni hr. Što znači da mediji u Hrvatskoj vode kampanju za tebe, a ne protiv tebe, jer realno, niti što pametno govoriš, niti što važno radiš. E to JE zabrinjavajuće! Medijska dominacija prosrpstva je više nego razvidna 🤨

VL
PR
pravednik2
08:42 23.09.2021.

Naprotiv, jest vreća za udaranje. Samo, on to ne može shvatiti.

VL
Avatar The new statesman
The new statesman
09:22 23.09.2021.

Balkan nas ne zanima

VL
MA
Mama
08:43 23.09.2021.

joj kakva priča za unutarnju upotrebu, čuj ovo hrvatska dominacija ili srpskaBalkanom.Ovogasano slusas sta govori o drugima i čitas kako razmislja, sanja o dominaciji na Balkanu i ljubomora sta netko malo bolje ili losije zivi asve ukupno trka začelja, ajd sto je on malo skreno sa ceste ali gori je problem stoon ima veliku vecinu u bilo kojoj zemlji.I mi imamo konja za utrku ali ovaj bi kod nas tesko usao i u Sabor a kamoli ovako dominantno vladao

VL
SP
sportiglazba
10:00 23.09.2021.

Hrvatska bi trebala platiti PR da svaki dan odovara i kontrira na njegove izjave u svim novinama cisto da ga malo zafrkavamo i izbacujemo iz ravnoteze. Ocigledno je da frajer cita sve hrvatske portale i prati tko je i stoo rekao o njemu a ne bi me cudilo da cita i komentare. Stara narodna izreka kaze da samo djeca i budale pokazuju novac pa vi sami izvucite zakljucak.

VL
VU
VukBranković
09:41 23.09.2021.

Kakve nebuloze, Milanović ga je predriblao, Vučić ne zna gdje je.

VL
ST
Stiv12345
10:21 23.09.2021.

jedan obični mali miš ,ajde sakri se u mišju rupu

VL
AL
alzamalo
10:28 23.09.2021.

Ima emisija u Srbiji koja se cesto bavi "likom i djelom" doticnog spaljenog.. Dobro se nasmijem jel drugacije i ne dozivljavam ovog lika nego kao jeftinog komedijasa..

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.