Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBIJA

Vučić čestitao Kolindi Grabar-Kitarović: Želim uspješnu suradnju s Hrvatskom

Aleksandar Vučić
Foto: Maurizio Gambarini/DPA/Pixsell
13.01.2015.
u 19:30

Nereagiranje na svaku provokaciju odraz je snage i odgovornosti Srbije, rekao je Vučić

Srpski premijer Aleksandar Vučić čestitao je građanima Hrvatske i Kolindi Grabar-Kitarović na pobjedi na predsjedničkim izborima, prenose Vesti online.

– Moj odgovor nekim dobronamjernim ljudima koji traže oštru i žestoku reakciju na namjerne lapsuse – moram reći da neće dobiti tu reakciju – rekao je Vučić, vjerojatno aludirajući na pobjednički govor Kolinde Grabar-Kitarović u kojemu je rekla "Borit ću se za prava manjina u Hrvatskoj da ona budu još veća, ali ništa manje neću tražiti za Hrvate u Srbiji, Vojvodini i u drugim susjednim zemljama", što su neki protumačili kao da je nazvala Vojvodinu državom.

Vučić je rekao da želi uspješnu suradnju s Hrvatskom te da je nereagiranje na svaku provokaciju odraz snage i odgovornosti Srbije te njihove želje da imamo što je moguće bolje odnose u regiji.

Komentara 59

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
19:45 13.01.2015.

Evo i srbi prije Zokija. Sto reci?

BO
bosut1
20:09 13.01.2015.

U svakom slucaju sa Kolindom ce malo teze ici dogovor oko regiona.Kolindu nemaju u sakama kao sto su imali bljedolikog,koji je i sam Udbas a o ocu Anti ne treba ni govoriti.

ČA
čarapan
21:02 13.01.2015.

Kolinda i Vucić ce odlicno sardjivati zato sto zele dobro svom narodu i civilizovanom drustvu,i u tome je poenta.Neki dan mi je zapala slika za oko od one setnje u parizu.Naslonjena Merkel na rane Olandovo,a provereno znam ljubav Nemaca i Francuza....,ali sve ide na stranu kad je u pitanju saradnja za bolji standard svojih gradjana.Mi nismo ni K ili H od K-Hriscana kad drugome zelimo zlo,ja to tako nisam ucio od svog Dede.Komsija je blizi i od roda rodjenog.Povucimo crtu i daj mo mladima sansu da nas vode zdravim putem,pustimo se šovinizma i vredjanjima po portalima daj ucinimo nesto da pokrenemo taj veliki tocak koji nas pritiska desetlećima.Promene su dobre kad ih gradjani izaberu na izborima i potpuno je nebitno sta ce svet recivta kandidata.Vec vidim kako gos.Kolindi jace etikete te ovo ce te ono ce a zena jos nije ni primila duznost.Jednostavno cestitam, jaka licnost je uvek dobra za predsednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije