Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnja preko fejsa

Vučetić nakon razgovara u policiji: Iza lažnih profila su i lažne prijetnje

Marko Vučetić
Sanjin Strukic/PIXSELL
05.12.2020.
u 14:29

Marko Vučetić je nedavno potvrdio da će biti kandidat za zadarskog gradonačelnika i da će se suprotstaviti vladajućem HDZ-u

Jutros sam bio u policijskoj postaji, pozvali su me na razgovor zbog toga što mi, putem društvenih mreža, prijete heroji  zarobljenosti u lažne profile i lažnu hrabrost. Takvima je sve  lažno, pa i prijetnja. Zanimljivi su mi kao objekti filozofijske pažnje, takve ne prijavljujem, ne mogu ih shvatiti ozbiljno - objavio je na svom postu bivši saborski zastupnik i zadarski sveučilišni profesor Marko Vučetić.

On je podsjetimo nedavno potvrdio da će biti kandidat za zadarskog gradonačelnika i da će se suprotstaviti vladajućem HDZ-u. Ovo je druga intervencije zadarske policije zbog prijetnje preko društvenih mreža prema političarima u kratko vrijeme. Podsjetimo nedavno je zbog sumnje u prijetnju zadarskom županu Božidaru Longinu privreden vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač.

 

Ključne riječi

Komentara 1

AN
anemijodezerterija
14:48 05.12.2020.

Kod nas su i filozofi kreteni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije