Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO RASPRAVE

Vučetić: Hrvati su se 'naklečali' pred mnogim bogovima

Marko Dimic/PIXSELL
12.06.2021.
u 18:46

"Najbolji su mi ovi koji kažu da Hrvati kleče samo pred Bogom. Ako je to istina, onda su takvi Hrvati nesumnjivo politeisti", poručio je Vučetić

Marko Vučetić, nekadašnji saborski zastupnik i kandidat oporbe za gradonačelnika Zadra, komentirao je rasprave o klečanju koje se vode u javnosti posljednjih dana.

"Najbolji su mi ovi koji kažu da Hrvati kleče samo pred Bogom. Ako je to istina, onda su takvi Hrvati nesumnjivo politeisti. Naklečali su se, samo u proteklih 30 godina, pred mnogim bogovima. I još uvijek kleče", poručio je Vučetić putem Facebooka.

Podsjetimo, Vučetić je tijekom predizborne kampanje isticao kako su Zadrani gotovo u robovskom odnosu te da su od HDZ-a ucijenjeni radnim mjestima. Izbornu utrku je izgubio, a pobijedio je HDZ-ov kandidat s 53 posto glasova.

 

>> Pogledajte i ovaj video - Enio Meštrović Ričard: 'Neću staviti zube kad dođem u vijeće, a sigurno će biti napada, proglasit će me smećem'

Komentara 7

PA
PadamSaTrasportera
10:25 13.06.2021.

Skoro 900 godina su Hrvati bili roblje, pod Budimpeštom, Bečom, Venecijom, Istanbulom, Beogradom. Svi oni trebaju klecati pred Hrvatima, kao i ostali narodi bivse juge koji su unistili hrabri hrvatski ratnici

PP
Pucvala_premium.2
00:07 13.06.2021.

Pogresno , Hrvati nisu klecali pred Bogom , nego klece i klecali su pred onim tko je suprotno od dobra , I Vucetic je u toj grupi , zaparavo on mi zvuci kao psihijatrijski slucaj ,.takav sam dojam stekao uu NU2 , kad je govorio o nekom nistavilu , smrti , kao neki indijski jogi , stovatelj kali bozice smrti ,uglavnom tip je totalno puko , Zadar uvijek nadmasi sam sebe , Krpina Kalmeta , Ricard ...

UD
Udrugar
00:51 13.06.2021.

Nemogu da shvatim kako ti Zadrani ne umeju da izaberu pravog jugoslovena za šerifa . Uspeli smo u Zagrebu , Reci , Splitu ….ovaj Zadar nikako da oslobodimo .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije