Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOPLINSKI VAL

Vruće vam je? U ovoj zemlji očekuju temperature i do 48 stupnjeva

Dubai
Foto: Reuters
12.06.2019.
u 18:07

U Ujedinjenim Arapskim Emiratima temperature će biti između 40 i 50 stupnjeva, a građanima se apelira da izbjegavaju jače aktivnosti i pojedine tekućine

Vrućine koje trenutno haraju Hrvatskom mnogima uzrokuju nelagodu, ali i nervozu, ponajprije zbog gužvi u gradskom prijevozu koje su puno nesnosnije. No stanovnici Ujedinjenih Arapskih Emirata rado bi se mijenjali za takve temperature.

U gradovima poput Al Al Aina i Delme tako bi se temperature mogle penjati i do 48 stupnjeva. Nama puno poznatiji i bliži Dubai imat će nešto manje temperaturu od 42 celzijusa, a glavni grad Abu Dhabi trebao bi imati jedan stupanj manje, prenosi gulfnews.

Ipak, uz visoke temperature najavljuju se i povremene naoblake, a ljude se upozorava da se što manje izlažu direktnom suncu.

Gotovo isušeno jezero Bajer

Komentara 1

Avatar Grunf
Grunf
18:47 12.06.2019.

samo ne kažete kolika je relativna vlažnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije