Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrpolje

Muškarac (50) smrtno stradao u prometnoj nesreći

50-godišnji muškarac poginuo u prometnoj nesreći
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
28.02.2018.
u 10:26

Prometna nesreća dogodila se u utorak oko 16 sati na cesti u Vrpolju

Od teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u Vrpolju, 50-godišnji vozač umro je u šibenskoj bolnici noćas oko 00,35 sati, izvijestila je u srijedu ujutro šibenska policija.

Prometna nesreća dogodila se u utorak oko 16 sati na cesti u Vrpolju, kada je 50-godišnji vozač Fiat Punta šibenskih registracija, zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad vozilom koje je izletjelo izvan kolnika. Vozilo je udarilo u betonski zid dvorišta, a vozač je zadobio teške ozljede od kojih je umro u šibenskoj Općoj bolnici.

Tijelo poginulog 50-godišnjeg vozača je po nalogu zamjenice Županijske državne odvjetnice prevezeno na Odjel patologije šibenske bolnice radi obdukcije. O prometnoj nesreći bit će izviješteno nadležno Državno odvjetništvo u Šibeniku, navode iz policije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije