Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILA JE KONTROLU

Vrištala na muškarca jer se nije pridržavao distance - dok je sjedio u svojem automobilu

Bijesna žena napala muškarca u automobilu zbog nepridržavanja razmaka
Foto: TikTok
24.07.2020.
u 16:51

Žena mu je pokazivala srednji prst dok su stajali na semaforu, a počela je i psovati. Mladi vozač ističe kako je žena bila vrlo agresivna, a kako bi se zaštitio počeo ju je snimati.

Neobična scena zabilježena je na ulicama u Crawleyu u Sussexu. Naime, bijesna žena napala je mladog vozača koji je sjedio u svojem automobilu dok je čekao na semaforu. 

Vikala je na sav glas da joj se previše približio i da ne poštuje pravila socijalnog distanciranja te je prijetila kako će pozvati policiju zbog nepridržavanja razmaka. 

Mladi vozač joj je pokušavao objasniti kako se nalazi u svojem automobilu, ali bijesna žena uporno mu je govorila kako joj mora biti udaljen minimalno dva metra zbog koronavirusa, piše portal Mirror.

Nekoliko puta je zaprijetila kako će pozvati policiju zbog njegovog neodgovornog ponašanja. Žena mu je pokazivala srednji prst dok su stajali na semaforu, a počela je i psovati. Mladi vozač ističe kako je žena bila vrlo agresivna, a kako bi se zaštitio počeo ju je snimati. 

Zbunjeni vozač je video incidenta postavio na društvenu mrežu TikTok te je video pregledan više od 88.000 puta. 

 



 
Ključne riječi

Komentara 15

VI
vidum
17:27 24.07.2020.

Normalno da je vrištala. I ja bih bio nervozan da ovako izgledam.

Avatar DaliborPetak
DaliborPetak
18:03 24.07.2020.

gospođa (ili gospodin) je malo nervozna kaj ju muž valjda neće našpranjit

NL
ne_lupetkajte
20:46 24.07.2020.

Po cemu je on zakljucio da je ona zensko? Takvu spodobu nazivat zenskom je uvreda za zenske osobe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije