Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do kraja tjedna

Nakon što je snijeg zabijelio Hrvatsku evo kakvo vrijeme nas očekuje

Snijeg Sisak
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/13
20.11.2018.
u 19:19

Sljedećih dana na kopnu većinom oblačno, često i maglovito, do petka samo ponegdje uz mogućnost slabe oborine.

Nakon snijega koji je zabijelio Hrvatsku i jakog i olujnog vjetra na Jadranu vrijeme se smiruje. Oborine će idućih dana biti rijetke, vjetar slabiji a temperatura postupno malo viša. 

Na kopnu će se zadržavati oblačno i maglovito, ponegdje uz mogućnost slabe rosulje, dok će na moru biti sunčanog vremena, osobito u četvrtak i petak. Za vikend ponovno jugo, povremena mjestimična kiša te još malo toplije vrijeme, javlja HRT.

Tako će u Slavoniji, Baranji i Srijemu sutra biti oblačno, ponegdje i maglovito uz rijetku kišu. Slično će biti i u središnjoj Hrvatskoj, a vjerojatnost za oborine bit će mala. Temperature će se danju kretati do 7°C.

Snijeg Sisak
1/45

Snijeg se mjestimice može očekivati u Gorskom kotaru, a u Lici kiša koja se smrzava na hladnom tlu.  Na sjevernom Jadranu barem djelomice sunčano. Bura će malo oslabjeti, a uz zapadnu obalu Istre i na otvorenome moru puhat će sjeverozapadni vjetar.

U Dalmaciji će biti sunčanih razdoblja uz prolazne kiše ili pljuska s grmljavinom. Temperature će poslijepodne ići do 17°C.

Sljedećih dana na kopnu većinom oblačno, često i maglovito, do petka samo ponegdje uz mogućnost slabe oborine. Sunčana razdoblja najvjerojatnija su u petak, a od subote će oblaka ponovno biti sve više, pri čemu će mjestimice biti i kiše, najprije u gorju te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije, zatim i u sjevernijim krajevima.

Na Jadranu do subote većinom sunčano uz slab vjetar i malo toplije. U subotu će zapuhati jugo, koje će postupno jačati. S jugom će stići i novo naoblačenje i povremena mjestimična kiša, gdjegod i obilnija, najprije na sjevernom Jadranu, od nedjelje i južnije. Temperatura zraka neće se osjetno mijenjati, piše HRT.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije