Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Svaki put me iznenadi'

Poznata meteorologinja najavila je snijeg, ali ju je iznenadio prizor na balkonu

18.11.2014., Zagreb - Meteorologinja televizije N1 Dunja Mazzocco Drvar. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
20.11.2018.
u 12:16

Dunja Mazzocco Drvar svojom objavom zabavlja javnost

Meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar poznata je po svojim šaljivim objavama na društvenim mrežama, a danas je objavila fotografiju situacije koja se jednoj vremenskoj prognostičarki ne bi smjela dogoditi.

Iako je i sama najavila snijeg, na balkonu je ostavila rublje da se suši pa ju je ujutro dočekalo prekriveno bijelim pahuljama.

– Jedno sasvim uobičajeno jutro na balkonu jedne meteorologinje – napisala je ona uz fotografiju koju je objavila te je svojim pratiteljima objasnila kako je nije iznenadio snijeg nego 'veš na štriku'.

– Svaki put me iznenadi – dodala je.

>> Snijeg u Sisku

 

Ključne riječi

Komentara 7

KR
kruti
12:57 20.11.2018.

jugo-prognostičarka

Avatar Apsalar
Apsalar
12:40 20.11.2018.

I mi smo iznenađeni kako je prostrla robu. Zbrda zdola.

DI
Diosiario
13:16 20.11.2018.

U Dalmaciji je totalno promašila prognozu. Nema ni kapi kiše a najavljivala je potop, vani je sunce, nije ni hladno itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije