Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORO NOGALO
Povratak na članak

Vrijeme je da se glasa za ljude s kompetencijom i ugledom

Kandidat Stranke s imenom i prezimenom i bivši ravnatelj bolnice Srebrnjak o motivima ulaska u politiku, kampanji i stanju u bolnici Srebrnjak

Komentari 4

FA
fajlpz
12:50 23.06.2020.

Ma daj radi ono za šta si školovan.

VL
ZB
Zoki-Bijela
09:44 23.06.2020.

Znaci za tebe ne.. Sam si rekao..

VL
DU
Deleted user
15:04 23.06.2020.

Men se čini da je Boro naporno radio i sve posložio da digne pinku od EU fondova i onda vidi vraga sve mu zemo Bandić mrknuo u trenu. Jadni Boro što će sad? Mora u pulitiku. Pa neća valjda u Mostar liječiti tamo dječicu!

VL
IN
Inessss
08:19 23.06.2020.

Ajde foteljasu, sa ekipom svojih foteljass, odprdi...ne znas nikaj drugo raditi osim sjediti u fotelji, jadan, bez fotelje je deprivilegiran...stranka nistarija

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.