Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u sarajevu
Povratak na članak

Vrijedi li ljudski život 7 godina zatvora?

Sefić je upravljajući osobnim automobilom u listopadu 2016. prošao kroz crveno svjetlo na semaforu brzinom od 65 kilometara i pritom na pješačkom prijelazu pokosio dvije djevojke koje su upravo izlazile s nastave na Filozofskom fakultetu

Komentari 4

BA
bakulušić
15:52 26.09.2018.

Zašto HINA traži po Sarajevu kad u Hrvatskoj ima primjere gdje ratni zločinci za ubojstva dvadeset i dvoje civila dobiju po 15 godina zatvora ili 1,3 godine po ljudskom životu. I još k tome, one koji su sve promatrali a možda s njima ubijali - oslobodi krivnje? Zašto HINA traži po Sarajevu?

VL
WW
wwwcroxx
15:26 26.09.2018.

Ako pitate HDZ, SDP i HNS političare koji su bili osuđivani za ubojstva oni će vam reci da je za njih puno i jedan dan zatvora za ubojstvo običnog građanina , jer oni (političari) su veliki nezamijenjivi političari... zbog takvih u svih ostalih nečasnih radnji i mišljenja Hrvatskoj je potrebna lustracija komunističkog kadra koji pravi nerede u HR zadnjih 20-ak godina.

VL
HA
HaryHole33
15:34 26.09.2018.

Ma dajte prestanite sa ovakvim blesavim računom. Svatko od nas tko vozi i potencijalno može nekog unesrećiti ili ubiti. Kazna je visoka i osuda je postignuta. Neljudski je o tome raspravljati. A tko govori o manijaku iz Ilice, što je bilo sa onim balavcem iz Makarske, ili sa onim iz , valjda, Gajeve što je ubio mladog oca i sinčića? Uopće treba govoriti o nepravdama, ali se ne smiju vagati osude. To je stvar suda i okolnosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.