Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRŠAJNA PRIJAVA

Vrijeđao policajce na portalu, vratili mu kaznom od 757 kuna

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
18.05.2021.
u 19:08

"Te policajce treba nalupati kaj nebi mogli hodati pa se onda nek čude zakaj", neki su od komentara

Kaznu u iznosu od 757 kuna morat će platiti mještanin Varaždinske županije jer je vrijeđao policajce na internetu.

Policija ga je prijavila jer je 18. listopada 2020. oko 21 sati u komentarima ispod članka na jednom portalu vrijeđao i omalovažavao policijske službenike.

"Koji su ti policajci idioti i to teški drogeraši", "Jadna li vam majka koja vas rodila tak mutave" , "Normalno da budu u postaji vjerovali majmunima kad su si to kolege", "Te policajce treba nalupati kaj nebi mogli hodati pa se onda nek čude zakaj", neki su od komentara zbog kojih je zaradio prekršajnu prijavu.

 

Mačka skočila s petog kata, pa ležerno odšetala dalje!

Ključne riječi

Komentara 2

US
Usputni
22:08 18.05.2021.

Ponovno se vratio verbalni delikt! Pitam se samo da su njega policajci tako vrijedjali, da li bi sami sebi napisali kaznu?!

NE
neboiznadzagreba2
20:56 18.05.2021.

Mogli ste napisati i o čemu članak piše, tek toliko da možemo stvoriti sliku cijelog događaja, znate ono uzrok, povod, posljedica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije