Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razuljutio se

Vrijeđao liječnicu i nasrnuo na nju tijekom noćne službe

KBC Split
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
23.07.2014.
u 07:45

Mlada liječnica (28) u ambulanti Klinike za ORL (uho-grlo-nos), pregledavala je dijete kada je u ambulantu dovezeno drugo dijete koje je trebalo hitni pregled

U KBC-u Split u ponedjeljak u 1.20 sati u noći dogodio se incident zbog kojeg je pozvana i policija.

Mlada liječnica (28)  u ambulanti Klinike za ORL (uho-grlo-nos), pregledavala je dijete kada je u ambulantu dovezeno dijete koje je trebalo hitni pregled, piše Slobodna Dalmacija.

To drugo dijete, koje je trebalo hitno pregledati, probudilo je kod 51-godišnjaka iz Kaštela nasilne nagone. Ušao je nepozvan u ambulantu i verbalno, a potom i fizički napao liječnicu.

Nakon salve uvreda uhvatio je za glavu i odgurnuo, a policija koja je došla po pozivu nakon napada zatekla je napadača u ambulanti te je protiv njega podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira.

>>Kamenom pogodio Švicarca pa obavio veliku nuždu pred policajcima

Komentara 5

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:58 23.07.2014.

A svrha ovog članka je?

Avatar Getrib
Getrib
10:45 23.07.2014.

Da li to članak poziva na navijanje za jednu ili drugu stranu.

MN
mnemnosine
10:22 23.07.2014.

A vidi se kakva im je bolnica po ulazu, grafitima po zidu i smecu po podu. Kad ih nije briga kako izgleda izvana, mogu zmisliti kako im je unutra na mjestima gdje nitko ne vidi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije