Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alkoholizirani 69- godišnjak

Kamenom pogodio Švicarca pa obavio veliku nuždu pred policajcima

uhićenje
Davor Javorović/PIXSELL
21.07.2014.
u 14:43

U vidno alkoholiziranom stanju ovaj je muškarac u petak navečer oko 20 sati na ulici u Labincima počeo vikati na dvojicu Švicaraca, 66 godišnjaka i 25 godišnjaka.

Zbog drskog ponašanja i vrijeđanja policajaca porečka je policija prekršajno prijavila 69 godišnjaka iz Labinci u Istri.

U vidno alkoholiziranom stanju ovaj je muškarac u petak navečer oko 20 sati na ulici u Labincima počeo vikati na dvojicu Švicaraca, 66 godišnjaka i 25 godišnjaka. Nije se smirivao ni prestajao s galamom i  u jednom je trenutku na mlađeg Švicarca bacio kamen i pogodio ga u glavu. Kad su stigli policajci nastavio je galamiti i pritom vrijeđati policajce, a kad su  mu rekli da je uhićen 69 godišnjak je najprije ispred njih obavio veliku nuždu, a potom se dao u bijeg.

Nije stigao daleko, policajci su ga uhvatili i nad njim primijenili sredstva prisile  prilikom čega su 69 godišnjak i policajac lakše ozlijeđeni. Lakše ozlijede glave zadobio je i mlađi Švicarac od bačenog kamena.

Protiv 69 godišnjaka je podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

>>Riječanin usmrtio dvojicu pješaka jer je bježao policiji da ne ostane bez vozačke

 

Komentara 15

MN
mnemnosine
15:46 21.07.2014.

A sta su oni gledali dok je on vrsio veliku nuzdu? Lulave drzave. Boze spasi nas vise od ovih cuda.

DU
Deleted user
16:22 21.07.2014.

treba ga kazniti pravi sramotu citavoj Hrvatskoj atreba platiti odstetu Svicarcu I policajcu a da ne zaboravimo sanitarca!

Avatar Luring
Luring
16:34 21.07.2014.

To se zove gostoprimstvo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije