Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Vrhovni sud smanjio kaznu Damiru Šišakoviću. Zlostavljao je maloljetnicu na Krku

Damir Šišaković 2016. je pobjegao iz sisačkog zatvora, a nekoliko dana kasnije uhvaćen je na Krku
02. srpnja 2019. u 11:35 4 komentara 593 prikaza
Damir Šišaković
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Vrhovni sud je za šest mjeseci ublažio kaznu zatvora od pet i pol godina koju je riječki Županijski sud izrekao Damiru Šišakoviću (37) iz Zagreba za razbojništvo i bludne radnje, javlja Novi list.

Damir Šišaković Pronađen blizu Malinske Uhvaćen bjegunac iz sisačkog zatvora Damir Šišaković!

Prijašnja presuda odnosila se na silovanje, ali suci Vrhovnog suda su prosudili da se radilo o bludnim radnjama pa mu je kazna smanjena.

Podsjetimo, Damir Šišaković 2016. je pobjegao iz sisačkog zatvora, a nekoliko dana kasnije uhvaćen je na Krku. On je uspio raširiti rešetke na prozoru i pobjeći na slobodu gdje je zlostavljao i opljačkao maloljetnicu. Natjerao ju je da na bankomatu digne novac.

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
  • magnum2013:

    Volio bih samo da se nešto takovo dogodi nekome od ovih što umanjuju kazne. Dali bi i za svoje dijete tvrdili da to nije bilo silovanje već bludna radnja. Sramota.

  • J. K.:

    Bitno da kreten ima tetovažu gospe preko cijele ruke.....bemti pileći mozak, zašto takvi ljudi uopće žive? Zašto ih se ne eutanazira? Ili bar strpa na goli otok doživotno

  • liliZG:

    pa da, treba mu još toga smanjiti da bi što prije izašao na ulici i opljačka i maltretira nekog dr , po mogućnosti osobu koja mu je kaznu smanjila...