Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog prekršaja

Vrhovine: Mladić (18) vilama napao policiju

policija, uhićen
Marko Mrkonjić/Pixsell
27.02.2013.
u 10:53

ladić je uhićen te priveden pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu. Sudac istrage odredio mu je 30 dana istražnog zatvora.

Kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom s područja Vrhovina utvrđena je osnovana sumnja da je mladić počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.

Dva dana prije u mjestu Založnici u općini Vrhovine zaustavljen je zbog prometnog prekršaja, a tijekom postupanja policije nasrnuo je na policajce vilama s namjerom da ih spriječi, piše u priopćenju ličko-senjske policije.

Mladić je uhićen te priveden pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.

Sudac istrage odredio mu je istražni zatvor u trajanju od 30 dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije