Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pali s motocikla i poginuli

Vrgorac zavijen u crno: Otkazan festival i koncert Severine zbog smrti dvojice mladića

Vrbovec: Sportska zra?na luka Zvekovac dan nakon zrakoplovne nesre?e
Borna Filic/PIXSELL
25.06.2022.
u 11:22

Iz Turističke zajednice Vrgorac nakon tragedije izvijestili kako je organizacijski odbor Dana Dalmatinskog pršuta i vina odlučio otkazati drugi dan festivala.

Vrgorac je zavijen u crno nakon što su noćas u prometnoj nesreći poginule dvije osobe. Kako je izvijestila splitska policija u noći malo prije dva sata u mjestu Vrgorac, na kolniku ulice  Šetalište Mate Raosa dogodila se  prometna nesreća u kojoj je vozač motocikla izgubio nadzor nad motociklom, prešao na suprotni kolnički trak nakon čega je pao na tlo.

Na motociklu su se nalazili vozač i putnik koji su od zadobivenih ozljeda preminuli na mjestu događaja. O događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo, a policijski službenici su na mjestu događaja obavili očevid.

 Iz Turističke zajednice Vrgorac nakon tragedije su izvijestili kako je organizacijski odbor Dana Dalmatinskog pršuta i vina odlučio otkazati drugi dan festivala.

"Zbog tragičnih događaja sinoć u našemu gradu u kojemu su izgubljena dva mlada života, organizacijski odbor Dana Dalmatinskog pršuta i vina donio je odluku o otkazivanju drugog dana festivala. Koncert ( Severine ) će se održati naknadno. Obiteljima naših stradalih sugrađana izražavamo iskrenu sućut! Počivali u miru Božjem", stoji u objavi.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
18:38 25.06.2022.

i za to ide dan žalosti? tragedija je. istina. ali zar ćemo sad za one koji ne poštuju Zakon o prometu organizirati bakljade, dane žalosti, prekidati manifestacije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije