Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Pijani vozač usmrtio Vinka Cocu, osnivača grupe 'Osamdesete u Zagrebu'

Facebook
23.06.2022.
u 00:37

Prometnu nesreću na zagrebačkoj Peščenici uzrokovao je pijani vozač autom naletjevši na Vinka Cocu koji se kretao po pješačkom prijelazu

Pijani vozač usmrtio je u utorak navečer Vinka Cocu (54), osnivača i voditelja legendarne Facebook grupe s više od 44.000 članova "Osamdesete u Zagrebu".

Grupa koju je osnovao i vodio okupljala je Zagrepčane rođene sedamdesetih i osamdesetih u Zagrebu. Članovi grupe opraštaju se od osnivača.

Prometnu nesreću na zagrebačkoj Peščenici prouzročio je vozač s 1,89 promila alkohola u krvi, priopćila je zagrebačka policija. Stradali pješak u utorak navečer oko 23.50 sati kretao se po obilježenom pješačkom prijelazu na Planinskoj ulici u Zagrebu kada je na njega naletio 43-godišnji vozač pod utjecajem alkohola.

Komentara 9

Avatar crazy_bat
crazy_bat
04:07 23.06.2022.

Počivao u miru.

PV
prcko.vita
04:16 23.06.2022.

Užas. Kako je moguće da ove kamere koje su postavili da nebi plaćali ljude policajce, nisu u stanju prepoznati vozače pod utjecajem alkohola? Da sam ja ministar napravio bi poziv i brzu obuku za sve građane do 50 godina starosti tko želi biti policajac i ponudio bi dobru plaću i uvjete, i onda lijepo policija na ceste i kontrole, svi koji voze pod alkoholom, zatvor, oduzimanje vozačke i nakon malo zatvore rad za opće dobro da oduže dug prema državi. Pa da vidimo.

DU
Deleted user
09:02 23.06.2022.

Nije bila stranica za one koji su ROĐENI sedamdesetih i osamdesetih, nego koji su živjeli u tom periodu u Zagrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije