Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opsežan projekt
Povratak na članak

Vrdoljak najavio obnovu 11.000 objekata, uskoro deseci natječaja

Ministar graditeljstva rekao je da je razlog obnove ušteda energije koja se, kako kaže, sada nepotrebno gubi. Rekao je da se o financiranju tog projekta već razgovara s HBOR-om, EBRD-om i drugim bankama

Komentari 8

DR
drug
14:24 13.03.2012.

Ko li će tu da omasti brk

VL
PI
piranha
14:13 13.03.2012.

Pazite ljudi.Isuviše lijepo zvuči da bi bilo istinito.Čovjek dolazi iz Čačićeve i Pusićeve stranke što znači da laže.Kvikvid et timeo Danaos et dona ferentes.Oni nikome niti dobro niti darove ne donose.On je isti hoštapler kao i Čačić i Pusićka.A zamislite još Ferenčak.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
14:39 13.03.2012.

Lijepo je to,...ali poslije toga cemo biti jos manje likvidni, vise zaduzeni, optereceni,...nekonkurentni.

VL
VE
Vexans
14:45 13.03.2012.

Krivo sudite o g. ministru Vrdoljaku!Od tih 11.ooo objekata koje njegovo ministarstvo namjerava obnoviti ,trebalo bi biti barem 3500 objekata u Osijeku.U osijeku su vidljive rane od četničkog ludila na svakom koraku!Tamo su luđaci iz Baranje(1991/92) i iz Tenje počinilii urbanocid! Naj ljep secesijska remek djela su granatirana i treba ju se što prije obnoviti!!!

VL
OB
-obrisani-
15:08 13.03.2012.

Radi se, uglavnom, o staračkim domovima koji su pod skrbništvom Pogrebne pripomoći sretna budučnost.

VL
DU
Deleted user
19:59 13.03.2012.

pa čemu uštede gospodine ministre, kada pripremate uvođenje novog i jedinstvenog u svijetu načina naplate potrošenog plina - po kvadratu???? čime ćete sve stanovnike ove zemlje koji štede plin, koji ne zagrijavaju stan na 25 C, koji noću gase grijanje, koji su uložili dio svoje ušteđevine u poboljšanje toplinske izolacije stana, nabavili bolju stolariju itd. itd a sve sa cijem da uštede plin i tako smanje svoje račune za grijanje, proglasiti običnim budalama i idiotima!!! samo zato da bi na zaobilazni način podigli cijenu plina na tzv europsku razinu??? gdje ta ista europa većinu s voga uvozi - po tržišnoj cijeni koja uključuje i poveće troškove transporta, dok istovremeno većinu plina hrvatska sama proizvodi i njena cijena ne može uključivati te troškove pa tako niti bita ista cijeni ruskog ili arapskog plina. samo zato, da se umilite MOL-u? ili skriveni iza njegovih leđa, uzmete više novaca od hrvatskih građana, da i dalje održite ovaj neizdrživi pritisak nabujale, kancerogene državne uprave??? SRAM VAS BILO!!!

VL
VE
Vexans
20:34 13.03.2012.

Sav se naježim kad se bolest carcinom(svejedno koji) olako koristi u pojačavanju dojma o nečem izrečenom.Jednostavno,nije humano prema naj težim bolesnicima,koji su svakodnevno u smrtnoj opasnosti,uspoređivati sa svakodnevnim banalnostima.Razmislimo o tome!Možemo li sutra,prekosutra,doznati da mi bolujemo od carcinoma?Kako ćemo see osjećati kad tako što pročitamo?

VL
KR
krka
08:37 14.03.2012.

Pitam toga tikvana, kaj osim trošenja proračunskog novca i posla građevincima donosi taj posel? Naime, htel bi ukazati da u krizi treba raditi poslove koji stvaraju dodanu vrijednost i opće društvenu korist. On pak forsira trošenje proračunske love da bi se posel dal, zamislite Kradimirovim građevinarima. Nek za te novce naprave tvornice koje mogu zaposliti radnike s burze rada i osigurati kruh njihovim obiteljima.Onda je to opće koristan potez države, a ne da se pogoduje pojedinim grupacijam u društvu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.