Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Termoelektrana

Vrdoljak: Nadam se da će Pločani smijeniti gradonačelnika

Ivan Vrdoljak
Davor Javorović/Pixsell
31.01.2015.
u 19:43

Mora se poštovati odluka građana Ploča koji su glasali na referendumu protiv izgradnje termoelektrane

        Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak izjavio je da se mora poštovati odluka građana Ploča koji su glasali na referendumu protiv izgradnje termoelektrane u tom gradu.

Vrdoljak je izrazio i nadu će sljedeći potez Pločana biti smjena gradonačelnika koji je inicirao izgradnju te termolektrane.     

>> Više od 90 posto građana izjasnilo se protiv termoelektrane u Pločama

Komentara 40

PO
podravec
19:58 31.01.2015.

Je li to onaj Vrdoljak koji je, zanimljivo, dao kocesije za ispitivanje u Jadranu 2.1. 2015. na brzinu lukavo koristeći novogodišnje praznike a bez javne ili pak saborske rasprave. Tko je ovome, tipu koji sad pere ruke, dao pravo daa smostalno odlučuje o tako važnom pitanju.

Avatar puky
puky
20:06 31.01.2015.

... bome ja sam vidio i čuo tog gradonačelnika kako sav oduševljen pozdravlja rezultate refrenduma i poručuje crvenoj vladi da se ne igraju sa voljom stanovnika Ploča ... tebe ćemo smjeniti nesposobni liku ... strava ...

GO
google385
19:59 31.01.2015.

ministrov poso nije da zaviruje u tudi. tanjuru nego da radi svoj poso a gradani neka odluce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije