Vratio se iz Njemačke i otvorio restoran: 'Najlakše je otići, treba ostati i boriti se!'
Mladi ugostitelj i njegov prijatelj sami su osmislili i uredili prostor u kući sagrađenoj davne 1914., a danas su na istom mjestu zaposlili tri radnika u kuhinji i jednog konobara
Komentari 14
Dobro došao natrag
Restoran, super, ali dodana vrijednost koju proizvodi je ravna nuli. Hrvatska će ako ovako nastavi postati zemlja konobara, kuhara, spremačica i birokrata.
Nije tesko ostati nego je tesko zivjeti od nasih placa pogotovo u privatnom sektoru. I ovaj mladi poduzetnik je novce za biznis zaradio radeci vani a ne u vlastitoj drzavi.
kad platiš sve državi pošteno za njihovu vojsku uhljeba odmah ćeš nazad za Njemačku
jel to novoosnovana firma sa jdooom? hoće li prvu godinu plaćati poreze na firmu i djelatnike ? svaki slavonac leti u restoran na wok i neki vinjak ?
dečko dragi, najlakše je otvoriti firmu u ovoj državi. puno teže tj. nemoguće je opstati.....tako da, vidjet ćemo te za par godina....mogao bi proklinjati dan kad si se vratio
Napisi nesto za godinu dana blento naivni ......
bravo..i ne osvrci se na hejtere...samo napred slavonac
Otvorio si restoran u dijelu Hrvatske iz koje se najmasovnije odlazi?? Bravo!
Na prvoj plaći se velika večina vrača.
Otvorio kafić? I to zovete uspjehom.Pa gastarbajteri su uvijek djeci otvarali kafiće. Gore stanbeni objekat dolje kavana. Oprostite uspjeh.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
" Najlakše je pokupiti stvari i otići! Treba ostati, potruditi se i boriti za bolju budućnost. Moramo vjerovati u bolje sutra"................................Ma daaaaa! Pa zasto onda pri 6 ili koliko vec godina i sam nije ostao i borio se nego je otisao?