Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni crv
Povratak na članak

Vratili su se: Na Jadranu ponovno uočen proždrljiv i za ljude opasan morski predator

Vatreni crv od opasnosti se brani – otrovom. Na tijelu životinje su četine, a pri dodiru ispustit će otrov koji izaziva svrbež.

Komentari 6

Avatar EtTore
EtTore
14:02 01.07.2020.

Di su turisti? Sezona breci!

VL
AF
Alen_Forces
20:29 21.08.2021.

Velika laž da su opasni za ljude. Imam ih u akvariju nabo sam se stotinama putanna njih, nista mi bilo nije osim malo peckanja. Kao drugo prozdrljivi su jer čiste sac otpad pred sobom, znaci dobri su za sve di se nalaze, tako da glupost od naslova i velika laz. Lp

VL
KR
Kres7787
13:24 05.07.2020.

Ja sam ih na Hvaru prosle godine rijesavao. Dok sam vadio 1 skoro iz plicaka sam primjetio da ih ima svuda i odustao. Izgledaju kao da su iz pakla ispali..

VL
LI
liliZG
12:51 02.07.2020.

globalno zagrijavanje je činjenica,... najuočljivija baš u moru,... morske životinje koje se inače nalaze samo u toplim morima već sasvim dobro obitavaju u jadranu a zašto, eto jednog jednostavnog primjera.... dakle 70 i 80-tih voda mora u uvali gdje sam se kupala bila je max 22 i to u 8.mjesecu , a gledam danas , znači 7 mjesec koji je inače i bio hladniji,, prosjek 25 stupnjeva, dakle .... temp. je porasla za 4 stupnja i to stalna , ... zato svo to cvjetanje, meduze, ludi vatreni crvi koji su došli a nemaju prirodnog predatora, razmnožit će se i pojesti autohtone životinje........ i to je to....

VL
DU
Deleted user
13:02 01.07.2020.

Globalno zagrijavanje je kroz medije servirana najveća prevara u povijesti čovječanstva radi enormnih materijalnih interesa. Svako tko nije bio lijen potražiti istinite podatke od nazavisnih medija mogao se je uvjeriti da svi rezultati pokazuju baš suprotno. Sada smo praktički u fazi zahladivanja. Uostalom 01.07 je a ljudi nose jakne . ( Barem u svim zemljama od Slovenije do samog sjevera kontinenta.)

VL
BA
Barbasmora
09:12 01.07.2020.

globalno zagrijavanje samo je zavjera komunjara! Lipo je to objasnia Trump!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.